Nemlig.com

Nu åbner nemlig.com nyt varehus i Aarhus

Del

Efter knap to års intensivt arbejde er nemlig.com nu endelig klar til at åbne sit nye, energieffektive varehus i Aarhus på 32.000 m2. Dermed råder nemlig.com nu over de to største varehuse i Danmark dedikeret til at sælge dagligvarer online. Et i øst og et i vest.

Efter to års intensivt arbejde åbner nemlig.com sit nye varehus torsdag d. 15/9. Foto: ak83
Efter to års intensivt arbejde åbner nemlig.com sit nye varehus torsdag d. 15/9. Foto: ak83

En af de mærkbare fordele for kunderne er, at tiden fra bestilling til levering bliver markant nedbragt, og i de kommende uger vil leveringsområdet i Jylland gradvist blive udvidet. Udviklingen glæder stifter og adm. direktør i nemlig.com, Stefan Plenge:

”Vi er sikre på, at hovedparten af danskerne vil købe deres dagligvarer online i fremtiden og derfor er denne udvidelse i Vestdanmark et helt naturligt skridt. Vi glæder os meget til at tilbyde bedre service med flere leveringstider og mulighed for bestilling og levering samme dag flere steder,” siger Stefan Plenge.  

Med åbningen af varehuset ser nemlig.com frem til at skabe op mod 1.000 nye arbejdspladser i Aarhus de kommende år. Derfor har online supermarkedet indgået overenskomst med fagforeningen HK, så de nye medarbejdere i varehuset sikres gode løn- og arbejdsvilkår.

Varehuset udmærker sig også ved flere bæredygtige løsninger, der har været et gennemgående tema under opførelsen. Varehuset bruger eksempelvis overskudsvarmen fra kølerummene til at opvarme kontorerne, ligesom der er forberedt el-ladestandere ved alle parkeringspladser. Ligeledes kommer al strøm til varehuset fra Nordeuropas største solcellepark i Holstebro, som er etableret af Heartland-koncernen.

Varehuset ejes af Heartland-koncernen, der også er storinvestor i nemlig.com.

Åbningsfesten foregår torsdag d. 15. september 

Program for åbningsfest:

Kl. 13.00 – 13.30  Ankomst og registrering
Kl. 13.00 – 15.00  Frokost fra Aarhus Streetfood madvogne og rundvisning i varehuset
Kl. 15.15 – 15.30  Indlæg ved CEO og stifter af nemlig.com, Stefan Plenge
Kl. 15.30 - 15.45   Rød snor klippes og varehuset erklæret for åbent

Hvis man som repræsentant for pressen ønsker at deltage ved åbningen af varehuset, bedes man skrive til presse@nemlig.com og få en bekræftelse på ens deltagelse. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Efter to års intensivt arbejde åbner nemlig.com sit nye varehus torsdag d. 15/9. Foto: ak83
Efter to års intensivt arbejde åbner nemlig.com sit nye varehus torsdag d. 15/9. Foto: ak83
Download

Information om Nemlig.com

Nemlig.com
Nemlig.com
Banemarksvej 58
2605 Brøndby

https://nemlig.com

nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der hver dag leverer dagligvarer og måltidskasser direkte til døren for tusindvis af danskere. Mere end 4 ud af 5 husstande kan i dag modtage dagligvarer og måltidskasser fra nemlig.com.

Med over 11.500 unikke varenumre og et stort sortiment af økologi tilbyder nemlig.com et bredt udvalg af dagligvarer til hverdagen, og med over 25 unikke gård- og specialbutikker er det også muligt at finde delikatesser fra bl.a. Slagter Lund, Lagkaghuset, A.C. Perch’s Thehandel og mange flere på nemlig.com.

På nemlig.com finder du også dagligvarer til den helt rigtige pris.Hver uge prismatcher nemlig.com mere end 1800 varer mod Rema 1000. Det er med til at gøre nemlig.com til Danmarks billigste onlinesupermarked, og nemlig.com har vundet førstepladsen i to pristjek blandt landets onlinesupermarkeder foretaget af henholdsvis Politiken og BT i foråret 2021.


----
Intervare A/S har mere end 20 års erfaring med levering af dagligvarer til visiterede borgere. Vi samarbejder pt. med mere end 40 kommuner landet over og servicerer ca. 8.000 borgere hver uge. Intervare A/S er moderselskab til nemlig.com. 

Følg pressemeddelelser fra Nemlig.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nemlig.com

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum