headspace

Nu åbner headspace i Faaborg-Midtfyn Kommune

Del

I dag åbner headspace Faaborg-Midtfyn. headspace-centret ligger centralt i Faaborg på Nørregade 4, 2. sal, hvor der er ansat to ungerådgivere, som håber på, at mange nu har lyst til at blive frivillige i centret.

Det er headspace-center nummer to på Fyn. Og dermed får også unge mellem 12 og 25 år i Faaborg-Midtfyn Kommune ”nogen at tale med”, og de behøver ikke længere tage den lange vej til headspace i Odense. Centerchef Sebastian Gjerlufsen, der også er centerchef for headspace Odense, glæder sig til at tage imod de unge.

”Det bliver godt at komme tættere på de unge i Faaborg-Midtfyn. Det er altid vigtigt, at der ikke er langt til et headspace-center, fordi unge har brug for hjælp i nærheden af, hvor de bor. I headspace kan man bare dukke op, som man er, når man føler behov for det,” siger han.

headspace Faaborg-Midtfyn har udover de to ansatte ungerådgivere og de tilknyttede frivillige også to fremskudte medarbejdere fra kommunen, der deles om 15 timer i centret pr. uge, og en fremskudt medarbejder fra Region Syddanmark, der er i centret syv timer om ugen.

De fremskudte medarbejdere sikrer, at der er en god kontakt mellem de offentlige hjælpe-/behandlingstilbud og headspace. Typisk bliver hver femte ung, der kommer i headspace, brobygget til andre hjælpetilbud, enten i det offentlige system eller i civilsamfundet.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig i headspace Faaborg-Midtfyn eller har spørgsmål vedrørende centret, så kontakt gerne centerchef Sebastian Gjerlufsenpå mobil: +45 3131 4842 ellere-mail:sg@headspace.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om headspace

headspace
headspaceheadspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer, store som små, og de kan dumpe ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace tilbyder både fysisk rådgivning i en lang række danske byer samt digital chat- og videorådgivning på headspace.dk.

Siden starten i 2013 har headspace rådgivet omkring 60.000 unge via face-to-face-rådgivning, chat- og videorådgivning. Desuden har headspace været i kontakt med flere end 160.000 børn og unge igennem udgående oplæg og synlighedsaktiviteter, fx på skoler og ungdomsuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

Ny alliance vil gøre faglige uddannelser attraktive for flere unge25.11.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Adskillige gode kræfter går nu sammen for at løfte de faglige uddannelser. Unge, parter på uddannelsesområdet og arbejdsmarkedets parter danner Alliancen for Faglig Uddannelse med det formål at gøre faglige uddannelser attraktive for langt flere unge end i dag. Det sker som en direkte udløber af headspace-initiativet ”Hvad kan jeg blive?”, der frem til slutningen af 2023 er støttet med 17 mio. kroner af A. P. Møller Fonden, med det formål at få flere unge til at interessere sig for erhvervsuddannelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum