Guldborgsund Kommune

Nu åbner Borgerservice i Nørre Alslev

Del

Fredag den 2. september 2022 åbner Borgerservice i Nørre Alslev. Det fejrer Bibliotek & Borgerservice med et stort Åbent Hus-arrangement med aktiviteter for både børn og voksne.

Foto: Bibliotek & Borgerservice
Foto: Bibliotek & Borgerservice

Fremover skal borgere fra Nørre Alslev ikke køre nær så langt for at komme på Borgerservice. Fredag den 2. september slår Bibliotek & Borgerservice nemlig dørene op til Borgerservice i Nørre Alslev. 

En åbning, der glæder leder af Bibliotek & Borgerservice, Charlotte Møller:

- Det glæder mig, at vi fremover kan tilbyde Borgerservice i Nørre Alslev, og på den måde være endnu mere tilgængelige for egnens borgere. Med åbningen af Nørre Alslev tilbyder vi nu borgerservice på alle vores lokationer. Det er noget, vi længe har set frem til.  

Borgerservice i Nørre Alslev holder åbent hver fredag mod tidsbestilling. Her kan du få hjælp til blandt andet MitID, Digital Post, SKAT samt hjælp til selvbetjening. Du kan også få hjælp til diverse ansøgninger, såsom boligstøtte, pension, varmetilskud og helbredstillæg mm.  Skal du have lavet pas eller kørekort, skal du stadig henvende dig på Borgerservice i Nykøbing. Du bestiller tid til Borgerservice via telefon 54731000 eller på guldborgsund.dk/bestiltid 

Et brag af en åbning 
I anledning af åbningen inviterer Bibliotek & Borgerservice til Åbent Hus den 2. september 2022 fra kl. 10-17. I samarbejde med flere lokale aktører har man stablet et spændende program på benene, der giver en forsmag på husets og områdets mange tilbud og muligheder. Kom forbi og få en svingom med en af de lokale danseskoler, se trylleshow, lav din egen badge, mød kommunens bosætningskoordinator og bliv klogere på Bibliotek & Borgerservices mange tilbud og services. Dagen byder også på konkurrencer, gratis pølser og meget mere. 

Se dagens fulde program her

Kontakter

Billeder

Foto: Bibliotek & Borgerservice
Foto: Bibliotek & Borgerservice
Download

Vedhæftede filer

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum