Globenewswire

NTT Security (UK) Ltd

Del

NTT Security lancerer sikkerhedstjenester til industrielle kontrolsystemer

Cyberforsvar til kritisk infrastruktur såsom fabrikker, anlæg, forsyningsselskaber og hospitaler

Stockholm, 20. september 2017 (GLOBE NEWSWIRE) -- NTT Security Corporation (hovedkontor: Chiyoda-Ku, Tokyo, administrerende direktør: Jun Sawada), NTT-koncernens specialiserede sikkerhedsselskab, har lanceret IT/OT Integrated Security Services. De nye tjenester vil blive markedsført globalt gennem NTT-koncernens selskaber, Dimension Data, NTT Communications og NTT DATA,som et led i kæden af integrerede tjenester, der gør det muligt at tilbyde vellykkede digitale transformationsinitiativer til koncernens kunder.

Virksomheder arbejder i stigende grad henimod IT/OT (operationel teknologi)-tilpasning. Gennem en forbindelse til internettet strømliner OT-systemer virksomhedens forretningsaktiviteter gennem avanceret supply chain management, realisering af massetilpasning og forbedring af kundeoplevelsen samt genererer ny viden ved hjælp af IoT (Internet of Things)- og Big Data-analyse. Som et resultat heraf udsættes IT/OT-tilpasning for alt, herunder kritisk infrastruktur (såsom el, gas, vand) og industrielle kontrolsystemer (såsom fabrikker, transport og logistik) samt for både traditionelle trusler og OT-trusler. Samtidig er cyberangreb og -sikkerhedsbrud på disse infrastrukturer stigende lige fra ransomware-infektioner såsom WannaCry1  til cybervåbenangreb såsom Stuxnet2  og CrashOverride3 .

Jun Sawada, administrerende direktør i NTT Security, siger: "I IoT-æraen kan cybersikkerhedsbrud have stor indvirkning og skade virksomhedens forretningsaktiviteter og samfundet. Ud over konventionelle cybersikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af informationer bør OT-sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af kritiske aktiver og sikring af kontinuitet i forbindelse med virksomhedens aktiviteter være en del af en kontinuerlig tilgang til cybersikkerhed og risikohåndtering."

NTT Security leverer IT/OT Integrated Security Services baseret på selskabets omfattende viden og avancerede analyse af globale cybertrusler opnået gennem globale tiltag.

IT/OT Integrated Security Services leveres via en kombination af både rådgivningstjenester (Consulting Services, CS) og styrede sikkerhedstjenester (Managed Security Services, MSS). Rådgivningstjenester (CS) identificerer bestanddele og potentielle risici i industrielle kontrolsystemer og sikrer effektive sikkerhedsforanstaltninger. Styrede sikkerhedstjenester skaber et proaktivt forsvar af industrielle kontrolsystemer ved løbende at overvåge, opdage og blokere cyberangreb.

Overblik over IT/OT-integrerede sikkerhedstjenester

Kategori Tjenestemenu
CS Forståelse af det IT/OT-integrerede system samt potentielle trusler og risici
 • Kortlægning af aktiver
 • Vurdering af sikkerhedsrisici
 • Vurdering af sikkerhedssårbarhed
Udformning og etablering af 
IT/OT-integreret sikkerhed
 • Rådgivning i opbygning af sikkerhedsprogram
  -  sikkerhedspolitik/-procedure, håndtering af aktiver, håndtering af sårbarhed, håndtering af sikkerhedsbrud, oplæring m.m.
 • Udformning og implementering af sikkerhedsforanstaltninger
  -  segmentering, adgangskontrol, styrkelse af udbyder m.m.
MSS Proaktivt forsvar
 • Sikkerhedsovervågning og - kontrol
  -  overvågning af hændelser, varsling, overvågning af enheder m.m.
 • IT/OT-gatewayforsvar
  -  Registrering og blokering af forudsigelige cyberangreb med IT/OT-gateway.

Foto ledsagende denne meddelelse kan findes på:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/b5e6229b-60d7-40ff-8120-6e13a6f36fdd

IT/OT-integrerede sikkerhedstjenester fra NTT Security

Jun Sawada fortsætter: "Som videncenter er NTT Security forpligtet til fortsat at investere i skabelsen af innovative sikkerhedstjenester og forbedre dets IT/OT Integrated Security Services og samtidig styrke dets ekspertise inden for viden og avanceret analyse af globale cybertrusler gennem samarbejde med NTT R&D og eksterne teknologipartnere. Derudover vil NTT Security fremme innovationssamarbejdet med NTT-koncernens kunder for at levere specifikke, avancerede sikkerhedsløsninger."

Redaktionelle noter:

1  WannaCry
Ransomwaren WannaCry er en ormlignende malware, der spredes ved at udnytte den lækkede software EternalBlue udviklet af NSA. Malwaren krypterer filer, efterlader og aktiverer et dekrypteringsværktøj, viser en meddelelse om en løsesum på enten USD 300 eller USD 600, der skal betales med Bitcoin, og bruger Tor til C2-kanaler. Den blev meget udbredt i maj 2017.

2  Stuxnet
Malware til udførelse af målrettede angreb udviklet i Iran i 2010. Den er kendt for at standse de iranske atomanlægs styresystem. Det er blevet sagt, at den blev udviklet af en sofistikeret og kompliceret teknologi, der via infektion fra et netværk eller en USB-hukommelse udnytter en række sårbarheder i operativsystemet.

3  CrashOverride
Malware til udførelse af målrettede angreb, der blev brugt i angrebet på ukrainske transmissionsanlæg i 2016. Hundredtusinder af husstande oplevede strømafbrydelser.

Om NTT Security

NTT Security er NTT-koncernens specialiserede sikkerhedsselskab. Dets integrerede sikkerhedsløsninger sætter koncernselskaberne (Dimension Data, NTT Communications og NTT DATA) i stand til at levere fleksible forretningsløsninger, der opfylder kundernes digitale transformationsbehov. NTT Security omfatter 10 SOC'er, syv R&D-centre og over 1.500 sikkerhedseksperter og håndterer hundredtusinder af sikkerhedshændelser årligt på seks kontinenter.

NTT Security sikrer effektiv udnyttelse af ressourcer ved at levere den rigtige blanding af rådgivende og styrende tjenester til NTT-koncernselskaberne - så både selskabets globale ekspertise og lokale ressourcer udnyttes bedst muligt. NTT Security er en del af NTT-koncernen (Nippon Telegraph and Telephone Corporation), der er en af verdens største ICT-virksomheder. Besøg nttsecurity.com for nærmere oplysninger.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Ann Hennerfors, Marketing Director, NTT Security
E-post: ann.hennerfors@nttsecurity.com   
Telefon: + 46 709 150 728 

Yvonne Edenholm, Spotlight PR 
E-post: yvonne.edenholm@spotlightpr.se
Telefon: +46 73 942 73 11

Pressemeddelelser
De oplyste tjenester, priser på produkter og tjenester, specifikationer, kontakttelefonnumre og andre oplysninger indeholdt i pressemeddelelser er de oplysninger, der er tilgængelige på udgivelsesdagen. Oplysningerne kan til enhver tid ændres uden varsel. Under visse omstændigheder, såsom forskellige risici eller uventede hændelser, kan faktiske resultater desuden afvige fra planer eller prognoser præsenteret i pressemeddelelser.


WEB:

Information om Globenewswire

Globenewswire
Globenewswire
Nikolaj Plads 6
1007 København K

+45 3377 0377http://globenewswire.com