Nova

NOVA-lytter vinder 248.000 kroner.

Del

En lille del af en ganske almindelig lyd sikrede i dag en heldig NOVA-lytter en gevinst på ikke mindre end 248.000 kroner.

– Det er ikke rigtigt, du lyver! Sådan lød den første reaktion fra Signe fra Holbæk, da hun i dag vandt 248.000 kroner i radiostationen NOVAs november-konkurrence og derfor måtte hun ringes op to gange, før hun forstod, at den var god nok.

Siden 2. november har NOVAs lyttere kunne deltage i konkurrencen om at gætte hvad den hemmelige lyd er. Den har været svær. Kun en meget lille del af lyden er blevet afsløret i radioen, og hver gang lyden ikke er blevet gættet er præmiesummen blevet forhøjet med 2.000 kroner.

Men selvom det har været svært, så havde Signe fra Holbæk det helt rigtige gæt, da hun i formiddag var igennem i radioen. Rent faktisk måtte værterne på NOVA ringe op til hende igen, så de kunne overbevise hende om at det var helt rigtigt – og det lykkedes. Hun blev dermed vinder af ikke mindre end 248.000 kroner.

Konkurrencen om den Hemmelige Lyd på NOVA fortsætter til og med fredag den 27. november. Der er nu en ny lyd, der skal gættes og hver time mellem klokken 06 og18 bliver præmiesummen forhøjet med 2000 kroner

Se og hør klippet her, da den dygtige vinder får svaret på, at det er lyden af nøgler, der bliver lagt på et bord.

https://fb.watch/1Oh8SKFmad/

https://radioplay.dk/nova/konkurrencer/vind/vind-din-del-af-500.000-kroner-pa-nova-i-november!/

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programchef, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk

Links

Information om Nova

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum