Nova

NOVA gjorde det igen. Radiostationen samlede et kæmpe beløb ind til Støt Brysterne.

Del

Ikke mindre end 4.458.750 kroner samlede Radiostationen NOVA i denne uge – traditionen tro ind til Støt Brysterne – 1 ud af 9 kvinder bliver nemlig ramt af brystkræft – det er lige omkring 13 kvinder om dagen.

NOVA med værterne Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Lars Johansson, Signe Krarup, Celina Friis, Jakob Maarup, Ortal Knudsen, Kasper Svenstrup, Mikkel Westerkam, Casper Hjorth, Kasper Porsdal, Charlotte Mitten og Daniel Cesar har i ugens løb samlet ind til Støt Brysterne.

   Det rører mig rigtig meget, at vi har sådan nogle fantastiske lyttere. Så vi er rigtig stolte over at kunne aflevere et så flot beløb til en så vigtig sag som Støt Brysterne. Jeg bliver rørt helt ned i min storetå, lyder det fra GO´NOVA-vært Mai-Britt Vingsøe.

Hos Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse er man glade for og stolte over det mangeårige samarbejde med NOVA, som igen i får stor betydning for rigtig mange danskere.

Det er et fantastisk beløb som NOVA og deres helt specielle lyttere, igen i år, har indsamlet til Støt Brysterne. Et resultat som vi er meget imponeret af, og som vil gøre en stor forskel for brystkræftsagen og de mange brystkræft ramte. Tusinde tak til NOVA og alle der har støttet brysterne – fordi ingen bryster skal have kræft, lyder det fra en meget glad kampagneansvarlig for Støt Brysterne, Sisan Bové.

Hver gang Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse får 100 kroner, går 60 kroner til forskning, 19 kroner går til patientstøtte, 18 kroner går til forebyggelse af kræft, og 3 kroner går til administration.

Der blev i alt samlet 4.458.750 kroner siden lørdag den 26.september til fredag den 2.oktober.

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programchef, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk eller Støt brysternes kampagneansvarlige, Sisan Bové på 50 99 37 92 eller sisanb@cancer.dk

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte NOVAs Programchef, Mikkel Westerkam på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk eller Støt brysternes kampagneansvarlige, Sisan Bové på 50 99 37 92 eller sisanb@cancer.dk.

Billeder

Information om Nova

Bauer Media står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum