Sparta Atletik og Motion

Norsk løbefænomen klar ved CPH Half

Del

Det hører til sjældenhederne, at en nordisk løber kan konkurrere med de bedste afrikanere, men Sondre Moen har vist, at han kan, og han er klar ved Copenhagen Half Marathon.

Norske Sondre Moen er klar ved CPH Half den 15. september.
Norske Sondre Moen er klar ved CPH Half den 15. september.

”Jeg har valgt at løbe Copenhagen Half Marathon, fordi det er en flad rute og nordiske vejrforhold, samt et stærkt felt som kommer for at løbe stærkt, og det er også det, jeg ser frem til ved CPH Half. Hvis det er en perfekt dag, så kan jeg måske løbe en ny personlig rekord, og jeg er sikker på, at jeg i hvert fald kan løbe under 61 minutter,” siger Sondre Moen.

Det kræver en tid på under den magiske time, hvis han skal sætte ny personlig rekord, da han tilbage i 2017 for alvor slog sit navn fast på den internationale løbescene. Først løb han 59:48 minutter på halvmaraton, for godt en måned senere at vinde Fukuoka Marathon i Japan i ny europæisk rekord. 

En blandet sæson

Han har dog indtil videre haft en sæson med op- og nedture, hvor det er blevet til sejre og personlige rekorder, men også til en ufrivillig skadespause, som også gør det svært at sammenligne hans nuværende form, med den form han havde tilbage i slutningen af 2017.

”Min sæson startede godt, hvor jeg i februar satte ny norsk rekord på 5 km landevej. I marts vandt jeg halvmaraton i Gdynia på en bakket og vindfuld rute, og træningen gik godt, men så blev jeg skadet, og derfor havde jeg ikke tid til at forberede mig til banesæsonen,” siger det norske løbefænomen, der dog er ret komfortabel i forhold til sit nivau, når det går løs ved Copenhagen Half Marathon den 15. september.

”Min svaghed som løber er, at jeg aldrig har haft en stor slutspurt, og det er derfor, jeg ret hurtigt begyndte at fokusere på de længere distancer. Derfor er min base også kæmpe stor efter 10-15 år med træning, og jeg er sikker på, at jeg kommer tilbage stærkere end nogensinde før. Min drøm er at vinde en OL-medalje på maratondistancen, og CPH Half bliver en god test af min form,” siger Sondre Moen. 

Hvis pressen ønsker det, så stiller Sondre Moen gerne op til interview i tiden frem mod CPH Half. Hvis det har interesse så kontakt Martin van Dijk, presseansvarlig hos Sparta Atletik & Motion. 

Kontakter

Billeder

Norske Sondre Moen er klar ved CPH Half den 15. september.
Norske Sondre Moen er klar ved CPH Half den 15. september.
Download

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum