Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Nørrebros ældre rocker med til Distortion

Del

Onsdag den 29. maj inviterer Plejecenter Sølund på Nørrebro endnu en gang naboerne til Distortion. Denne gang ledsaget af Elvis, popcorn og sliders.

Det kan sagtens være rock’n’roll at bo på plejehjem. Det beviser beboerne på Sølund gang på gang, når de deltager i årets Distortionfest.

I år har plejehjemmet inviteret coverbandet ”Elvis on my mind” til at sørge for lækre toner til det udendørs dansegulv, mens beboere, naboer og andre interesserede kan mæske sig i alt fra sliders og øl til softice og popcorn.

Ifølge forstander Jan Nybo Jensen, er der en helt særlig grund til, at Sølund skal være med til Distortion.

”Det er enormt vigtigt, at vi engagerer os i lokalsamfundet og åbner dørene op for vores naboer. Musik er noget, vi deler på tværs af generationer, og derfor er anledninger som Distortion perfekte til at skabe meningsfulde møder mellem vores beboere og omverdenen,” siger Jan Nybo Jensen.

Jan Nybo Jensen håber, at de københavnere, der kigger forbi plejehjemmets Distortionfest, også vil tage sig tid til at tale med beboerne og måske endda byde dem op til en enkelt dans eller to.

Livskvalitet på plejehjem

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling kigger også forbi Sølunds Distortionfest. Hun er imponeret over det engagement stedets medarbejdere viser for at skabe liv og glade dage på plejehjemmet.

”Det er skønt at se, at medarbejderne på Sølund går så meget op i plejehjemmets musikprofil. De formår at skabe stjernestunder, som har en afgørende betydning for beboernes livskvalitet,” siger Sisse Marie Welling.

Sølund er et af Københavns Kommunes profilplejehjem, som har særligt fokus på musik. Det er fjerde år, at Sølund deltager i gadefesten Distortion.

Distortionfesten på Sølund er onsdag den 29. maj fra kl. 16-20 i haven ud mod søerne.

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt pressekonsulent Emilie Husted på tlf. 2830 4635.

Billeder

Information om Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

https://www.kk.dk/

Følg pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavnerborgmester til regeringen: Vi har brug for en endnu mere aggressiv teststrategi7.1.2021 15:27:29 CETPressemeddelelse

De seneste restriktioner og anbefalinger fra regeringen og myndighederne er nødvendige og rigtige, hvis vi skal bremse corona-smitten i befolkningen. Men på ældreområdet er teststrategien stadig ikke aggressiv nok til at kunne forhindre spredning blandt landets mest udsatte borgere, når der først er kommet smitte indenfor på plejehjemmene. Vi skal teste endnu mere, mener sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune, Sisse Marie Welling (SF), som appellerer til myndighederne om at teste oftere og bredere på plejehjem med udbrud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum