Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Nørrebros ældre rocker med til Distortion

Del

Onsdag den 29. maj inviterer Plejecenter Sølund på Nørrebro endnu en gang naboerne til Distortion. Denne gang ledsaget af Elvis, popcorn og sliders.

Det kan sagtens være rock’n’roll at bo på plejehjem. Det beviser beboerne på Sølund gang på gang, når de deltager i årets Distortionfest.

I år har plejehjemmet inviteret coverbandet ”Elvis on my mind” til at sørge for lækre toner til det udendørs dansegulv, mens beboere, naboer og andre interesserede kan mæske sig i alt fra sliders og øl til softice og popcorn.

Ifølge forstander Jan Nybo Jensen, er der en helt særlig grund til, at Sølund skal være med til Distortion.

”Det er enormt vigtigt, at vi engagerer os i lokalsamfundet og åbner dørene op for vores naboer. Musik er noget, vi deler på tværs af generationer, og derfor er anledninger som Distortion perfekte til at skabe meningsfulde møder mellem vores beboere og omverdenen,” siger Jan Nybo Jensen.

Jan Nybo Jensen håber, at de københavnere, der kigger forbi plejehjemmets Distortionfest, også vil tage sig tid til at tale med beboerne og måske endda byde dem op til en enkelt dans eller to.

Livskvalitet på plejehjem

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling kigger også forbi Sølunds Distortionfest. Hun er imponeret over det engagement stedets medarbejdere viser for at skabe liv og glade dage på plejehjemmet.

”Det er skønt at se, at medarbejderne på Sølund går så meget op i plejehjemmets musikprofil. De formår at skabe stjernestunder, som har en afgørende betydning for beboernes livskvalitet,” siger Sisse Marie Welling.

Sølund er et af Københavns Kommunes profilplejehjem, som har særligt fokus på musik. Det er fjerde år, at Sølund deltager i gadefesten Distortion.

Distortionfesten på Sølund er onsdag den 29. maj fra kl. 16-20 i haven ud mod søerne.

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt pressekonsulent Emilie Husted på tlf. 2830 4635.

Billeder

Information om Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

https://www.kk.dk/

Følg pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Børn skal skærmes mod luftforurening, når København åbner igen17.5.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Luftforureningen faldt med omkring 40 procent, da København lukkede ned. Nu hvor byen åbner igen, har vi en unik mulighed for at bevare den renere luft og skærme særligt børnene mod de skadelige partikler. Det mener sundheds- og omsorgsborgmester i København, Sisse Marie Welling, som vil udvikle børnelivszoner. Børnene er nemlig særligt udsatte for de skadelige virkninger af luftforurening.

København sætter markant ind mod ensomhed hos ældre15.5.2020 09:08:19 CESTPressemeddelelse

Den sociale isolation, som corona-epidemien har ført med sig, er gået hårdt ud over ældre beboere på plejehjem og i hjemmeplejen. De ældste københavnere har været mere udsatte i forhold til ensomhed, og den pris må ikke blive for høj, siger sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF). Hun har derfor forhandlet en ekstraordinær hjælpeplan på plads, som sikrer knapt 40 mio. kr. til de københavnske ældre.

Sundheds- og omsorgsborgmester: “Vi skal gøre endnu mere for sikre, at ældres trivsel ikke lider under corona-krisen”1.5.2020 15:21:35 CESTPressemeddelelse

Der er behov for en særlig indsats for at give de ældre på plejehjem og i hjemmeplejen mere livskvalitet og forebygge ensomhed i en tid, hvor deres hverdag er påvirket af corona-krisen og den generelle nedlukning. Derfor er sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF) glad for, at der nu også på Christiansborg er landet en hjælpepakke. Men der er behov for endnu mere, mener hun.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum