Normal

Normal Sweden AB återkallar

Dela

Återkallelse av: POP UP BEAUTY WAX VÄRMARE

EAN 5711420153379

Normal artikelnr: 10016029

Vi har konstaterat att produkten inte uppfyller kraven för elsäkerhet.

Om du är i besittning av ovanstående vara måste du omedelbart sluta använda den.

Apparaten säljs i NORMALs butiker i hela landet.

Du kan lämna tillbaka varan till butiken och få pengarna tillbaka. Kvitto behövs inte.

Normal ber naturligtvis om ursäkt för besväret.

NORMAL A/S

Godthåbsvej 41

DK-8660 Skanderborg

Bilder

Om

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser.

Alt det, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag - fx Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline.

Vi køber mærkevarer der, hvor de er billigst, så vi kan sælge dem til dig til fast lave pris samtidig med, at vi også selv tjener lidt.

Vi er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU. Vi køber varerne dér, hvor det er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Vores mål er at du som kunde, får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker. ​

Vi åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden er det gået stærkt og i dag har vi mere end 80 butikker rundt omkring i Danmark. Desuden åbnede vi vores første butik uden for landets grænser i juni 2017, hvor vi slog dørene op i Kristiansand i Norge.

Följ Normal

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Normal

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum