Normal

NORMAL åbner 10 nye butikker i dag – men ikke alt er, som det plejer at være…

Del

Med 90 butikker rundt omkring i Danmark er NORMAL godt repræsenteret på landkortet. Men det betyder ikke, at man ikke kan komme endnu tættere på de danskere, der holder ferie i det danske sommerland. I dag, 18. juni kl. 10.00, slår NORMAL dørene midlertidigt op for 10 MINIMAL butikker i nogle af de mest populære feriebyer i Danmark.

”Konceptet bliver som en NORMAL butik, bare i skrumpet udgave – og sortimentet vil blive tilpasset den danske sommer, med alt hvad det indebærer. Der vil være alt lige fra solcreme til is, personlig pleje, makeup og snacks, mange af de sædvanlige varer og mærker man kender fra NORMAL, men selvfølgelig også med et par sommeroverraskelser”, siger adm. direktør Torben Mouritsen.

Velkommen til MINIMAL

Navnet ”MINIMAL” refererer både til de almindelige NORMAL butikkers navn, de lave priser og størrelsen på de nye butikker - og så til det, at de kun er der midlertidigt. ”Planen er at lukke butikkerne igen i slutningen af sæsonen. Lokalerne er mindre, end de plejer at være, og perfekte til en MINIMAL, men for små til en NORMAL butik med fuldt sortiment”, fortsætter Torben Mouritsen. "Udover at det er en sjov og anderledes sommeraktivitet for os, så er det selvfølgelig også interessant for os at se, hvordan kunderne i de nye byer tager imod os".

Butikkerne vil holde åbent alle ugens dage og have længere åbningstid for at tilpasse sig kundernes hverdag i ferieperioden. Priserne vil være, som man kender dem fra NORMAL butikkerne.

10 butikker på en dag
"Vi har brugt to dage på at gøre alle butikkerne klar – det har været en kæmpe holdindsats, hvor hele Hovedkontoret i Danmark har været med." – ”Vi glæder os til at slå dørene op og introducere vores nye koncept MINIMAL for både byens borgere og de mange turister.

"I både NORMAL og MINIMAL er du garanteret en god handel, og det er jeg overbevist om, at turisterne også sætter pris på. Nogle vil måske allerede kende konceptet fra deres hjemby; for andre vil det være første gang, de møder vores sortiment og butiksoplevelse", afslutter Torben Mouritsen.

MINIMAL i bybilledet
MINIMAL vil ligne en NORMAL butik, både i farver og med den velkendte figur ”Unikmanden” i front.
”Det bliver et friskt pust i bybilledet og for forretningslivet at få besøg af en MINIMAL butik hen over sommeren” siger Signe Pardorf, Bylivs- og Erhvervskoordinator i Faaborg.

Facts
MINIMAL åbner i følgende byer:

-          Sæby
-          Henne Strand
-          Nyborg
-          Faaborg
-          Ringkøbing
-          Skagen
-          Ebeltoft
-          Nykøbing Sjælland
-          Amager Strand
-          Hornbæk

  • Blandt varerne i NORMAL/MINIMAL finder man personlige plejeprodukter, husholdningsprodukter, kosmetik, skriveartikler, helsekost, snacks, drikkevarer mm. Der er altid et stort fast sortiment af varer, og derudover suppleres der hele tiden med nye mærkevareprodukter.
  • I MINIMAL vil sortimentet være tilpasset størrelsen på butikken og det danske sommerland.
  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.
  • I dag består kæden af 225 butikker i Skandinavien, Holland og Frankrig.
  • Besøg websitet på www.normal.dk/minimal.

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst adm. direktør Torben Mouritsen på +45 40 41 32 52

Information om Normal

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser.

Alt det, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag - fx Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline.

Vi køber mærkevarer der, hvor de er billigst, så vi kan sælge dem til dig til fast lave pris samtidig med, at vi også selv tjener lidt.

Vi er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU. Vi køber varerne dér, hvor det er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Vores mål er at du som kunde, får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker. ​

Vi åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden er det gået stærkt og i dag har vi mere end 80 butikker rundt omkring i Danmark. Desuden åbnede vi vores første butik uden for landets grænser i juni 2017, hvor vi slog dørene op i Kristiansand i Norge.