Norlys

Norlys sælger gadelys-forretning

Del

Som et led i en fokusering af forretningen sælger Norlys sin gadelys-forretning til elinstallatør Michael Wulff. Samtidig bliver SWARCO underleverandør på Norlys’ opgaver med signalanlæg i Esbjerg.

Norlys, som blev til i 2019, efter en fusion mellem SE og Eniig, har nu solgt sin gadelysforretning til autoriseret elinstallatør Michael Wulff A/S. Michael Wulff har gennem flere år hjulpet det tidligere SE og nu Norlys med driften af gadelys.

- Vi har gennem flere år haft et godt samarbejde med såvel SE som Eniig, hvorfor det har været naturligt for os at byde ind med en overtagelse af hele gadelysforretningen i Jammerbugt og Brønderslev kommune. Det passer ind i vores samlede forretningsområde indenfor etablering og vedligehold af energirigtigt gadelysanlæg. Samtidig er vi også glade for, at vi kan præsentere en stærk underleverandør i form af SWARCO til at håndtere trafiksignalanlæggene i Esbjerg, siger direktør Michael Wulff.

Også hos Norlys er man tilfredse med aftalen:

- Michael Wulff kender anlæggene og er samtidig en lokal virksomhed. Vi kan dermed give et spændende forretningsområde videre til nogen inden for vores forsyningsområde og bevare arbejdspladserne i nærområdet, siger Jesper Barslund, driftsdirektør i Norlys.

I forbindelse med aftalen overdrager Norlys to medarbejdere til Michael Wulff, samt de igangværende aftaler med Jammerbugt og Brønderslev Kommune, som kører videre.

SWARCO overtager drift af signalanlæg

Norlys’ igangværende aftaler omkring signalanlæg i Esbjerg Kommune overgår samtidig til den internationale trafikteknologikoncern SWARCO, som bliver underleverandør til Michael Wulff.

- SWARCO driver allerede tilsvarende kontrakter i fire sønderjyske kommuner. Med Esbjerg-aftalen på plads kan alle igangværende aftaler fortsætte i et stærkt setup. Vi er glade for, at kommunerne har samarbejdet om at finde gode løsninger for alle parter, slutter Jesper Barslund.

Aftalen omfatter ca. 18.500 lyspunkter (trafiklys, gadelamper mv.), og gadelysforretningen overdrages til Michael Wulff den 1. april 2020.

For yderligere information:

Jesper Barslund, driftsdirektør i Norlys, tlf. 2255 6191

Michael Wulff, ejer af Michael Wulff A/S, tlf. 4089 1533

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Derfor risikerer nogle nord- og midtjyder sort skærm i løbet af januar11.1.2021 06:30:00 CETPressemeddelelse

Bor du i Midt- eller Nordjylland, og har du internet og tv ved Eniig? Så er du muligvis blandt dem, der risikerer at miste tv-signalet i løbet af januar og internetsignalet den 31. januar. Som en del af fusionen til Norlys stillede konkurrencemyndighederne som betingelse, at energi- og telekoncernen skulle lade kunderne vælge deres fremtidige tv- og bredbåndsleverandør på ny. Men mange har endnu ikke truffet et valg, og derfor råber Norlys nu vagt i gevær.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum