Norlys

Norlys ramt af DDoS-angreb

Del

Norlys har natten til torsdag d. 20. maj været ramt af et DDoS-angreb, som har overbelastet indgangene til flere af koncernens systemer og medført nedbrud visse steder. Ingen kundedata er blevet kompromitteret i forbindelse med angrebet.

Nedbruddet har blandt andet medført, at flere kunder har oplevet udfordringer med at tilgå en række af Norlys’ produkter, herunder web-TV og TV-boksen fra Stofa, der er en del af Norlys-koncernen. På nuværende tidspunkt er alle kunderettede systemer dog oppe at køre igen.

- Vi er enormt kede af de gener angrebet har betydet for vores kunder. Vi er i tæt dialog med relevante aktører og myndigheder om hændelsen og har taget alle nødvendige skridt for at rette op på nedbruddet, siger pressechef i Norlys Josefine Kofoed og fortsætter:

- Vores sikkerhedsforanstaltninger har virket efter hensigten, og det er vigtigt for os at understrege, at selvom vores kunder desværre har været berørt af situationen, er ingen kundedata blevet tilgået udefra, afslutter Josefine Kofoed.

Norlys kan dermed oplyse, at de tekniske udfordringer, som koncernen oplevede tidligere på dagen, var konsekvensen af et DDoS-angreb.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum