NorlysNorlys

Norlys og Coolshop i opsigtsvækkende partnerskab

Del

Norlys og Coolshop har besluttet at gå nye veje sammen. I en ny fælles kampagne tilbyder de et gavekort til Coolshop mod at blive elkunde ved Norlys. En stor og veletableret energi- og telekoncern og en yngre onlineforretning med masser af kant kan lyde som et umage makkerpar, men sammen er de to parter nu klar til at møde nye kunder i den digitale verden.

- I vores allerførste drøftelser med Coolshop om et eventuelt partnerskab, var hurtigt enige om, at det ville blive en svær opgave, men vi blev også hurtigt enige om, at vi gerne ville tage udfordringen op sammen. Vores fælles kampagne kræver, at folk aktivt skal gøre noget aktivt på baggrund af en online-reklame. Og vi ved bare, at det kan være meget svært at få folk til at foretage de ekstra klik, der skal til for at benytte sig af vores tilbud. Særligt når man har med noget at gøre, der trods alt har så lidt interesse som et elselskab, siger Thomas Dezhkam, der er Senior Director for Commercial Management ved Norlys Energi.

Når Norlys og Coolshop alligevel vælger dette kampagne-format, er det i en erkendelse af, at også kundernes tilgængelighed - for manges vedkommende - er digitaliseret. Med en øget digitalisering er det naturligt at vælge nye veje – også i mødet med kunderne.

Et umage makkerpar

Det kan umiddelbart lyde som et umage makkerpar; en energi- og telekoncern med dybe rødder og en yngre onlineforretning. Men de to parter er enige om, at deres virksomheder supplerer hinanden utroligt godt. Hvor Coolshop er sprudlende og hurtig, er Norlys en smule mere eftertænksom. Og Coolshop har en mere kæk tilgang i mødet med deres kunder:

- Partnerskabet med os har betydet, at Norlys måtte afvige lidt fra deres traditionelle kommunikation, også fordi vi sammen sigter efter en yngre målgruppe, end Norlys har for vane at kommunikere til. Jeg ved, de har været udfordret af vores facon. Vi er lidt den frække dreng i klassen. Men jeg synes faktisk, at vi er endt et godt sted og har fået skabt en kampagne med et fælles glimt i øjet, siger Jacob Risgaard fra Coolshop.

Kampagnen

På de forskellige sociale medier kan man netop nu opleve frontfigurerne Kasper og Danny, der inviterer os med i sjove scenarier. Kernen i kampagnen er for Norlys at invitere flere elkunder ind i Norlys, mens Coolshop kan give Norlys’ nye kunder et gavekort på 500 kr.

-Det har været en sjov og utroligt spændende proces, fordi vi jo har skullet finde fælles grund og gennem en anden kanalstrategi, end vi i Norlys normalt ville benytte, nå frem til kunder, vi ikke hidtil har henvendt os så direkte til. Men helt grundlæggende vil både Coolshop og vi jo det samme: Vi vil ud til kunderne med gode tilbud, og her har vi fundet en fælles platform at arbejde ud fra, slutter Thomas Dezhkam.

Information om Coolshop

Coolshop er Skandinaviens største webshops med mere end to millioner kunder i Norden.

Med godt 40.000 forskellige varer leverer vi underholdning, leg, livstil og oplevelser, der gør mennesker glade i både ind- og udland. Vores kunder er glade, fordi vi er hurtige, billige og venlige. Det er i virkeligheden meget enkelt. Det er det, der er så cool.

Coolshop har hovedkontor i Nørresundby, kontor i København samt lokale kontorer i Sverige, Tyskland og Island og beskæftiger +600 medarbejdere.

Kontakter

Medstifter af Coolshop; Jacob Risgaard, +45 5124 3342, jacob@coolshop.com

Kommunikationspartner ved Norlys; Mette Madsen Dam, metdam@norlys.dk, +45 2086 5161

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum