Norlys

Norlys kommer nu også med fiber til københavnerne

Del

Energi- og televirksomheden har indtil for nylig fokuseret på fiber til egne andelshavere i Jylland, men i efteråret rykkede landets største fibernet til både Odense og Næstved – og nu gælder det København, hvor borgerne i Valby og Frederiksberg bliver de første, der kan få glæde af et fibernet fra Norlys.

Lige nu kæmper de store netejere om at komme først ud til de kunder, der gerne vil have hurtigere internet. Norlys, der i forvejen ejer Danmarks største fibernet med udgangspunkt i Jylland, har lagt en ambitiøs plan om at tilbyde fibernet til yderligere 200.000 husstande inden udgangen af 2023, og det gælder også i bynære områder som København.

”Hvis du eksempelvis kigger på Indre By i København, er der ikke særlig meget fibernet, og så er København jo generelt en by med stor befolkningsvækst og meget etagebyggeri. Derfor giver det god mening at udrulle fiber i København,” siger Torben Poulsen, der er adm. direktør for Norlys Tele, som omfatter Norlys’ fiberforretning.

Lige nu lægges der fiber i jorden i Valby og Frederiksberg, hvor beboerne får fordelene ved et åbent net, hvor de selv kan vælge den serviceudbyder, de ønsker, og som passer til deres behov - uanset om det er Stofa, YouSee, Telenor, Fastspeed eller en af de mange andre udbydere på Norlys-nettet. Det er noget, der ikke kun kommer de nuværende borgere til gavn, men også de kommende generationer.

”Fibernettet er en teknologi, som vi regner med at kunne bruge i mindst de næste 30 år. Fiberens helt store styrke er nemlig, at man med rimelig sikkerhed kan sige, at der ikke er nogen begrænsninger på kapaciteten. Derfor er de næste generationers behov også sikret med fibernettet, ” siger Torben Poulsen.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 750.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 2.800 medarbejdere og over 100 år på bagen. Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

Om fiber fra Norlys
Norlys ejer Danmarks største fibernet med over 700.000 adresser. Med et åbent fibernet får man mulighed for selv at vælge internetprodukter og tv-indhold blandt de 12 serviceudbydere, der indgår i Norlys’ fibersamarbejde. Norlys-koncernen ejer også serviceudbyderen Stofa. Det kan man læse mere om på norlys.dk/fritvalg.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum