Norlys

Norlys køber to mindre ladeoperatører

Del
Norlys har netop købt de to ladeoperatører Ampera Ladeløsninger ApS og The Charger ApS. Norlys forsætter dermed ekspansionen af koncernens eMobility-aktiviteter.

Opkøbene ligger i forlængelse af det seneste års markante tiltag på lademarkedet, herunder opkøbet af ladeoperatøren Sperto.

-Vi er meget tilfredse med at få både Ampera Ladeløsninger og The Charger ind som en del af Norlys’ eMobility-satsning. Med opkøbene forfølger vi vores ambition om at være en markedsførende operatør i markedet for ladeløsninger til både private og erhverv, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energidivision.

De to virksomheder vil føje cirka 3.000 nye kunder og yderligere 50 offentlige ladepunkter til Norlys’ eMobility-forretning. Kunderne i Ampera Ladeløsninger Aps og The Charger Aps vil i første omgang have samme abonnement som hidtil, men bliver naturligt samlet med Norlys’ øvrige kunder i løbet af 2023.

- Ved at samle indsatsen, kan vi styrke vores fremtidige værditilbud til alle vores kunder, og kunderne hos Ampera Ladeløsninger og The Charger har givetvis oplevet nogle af fordelene allerede nu. Ligesom Norlys’ eksisterende kunder, får de nemlig adgang til udvidet refusion og fordelagtig adgang til Norlys’ nationale netværk af lynladere, fortæller Ellen Trolle, der er ansvarlig for eMobility i Norlys.

Markedet for ladeløsninger er i rivende udvikling og stiller store krav til ladeoperatørerne. Derfor er fokus hos Norlys på at få alle nye kunder godt ombord.

-Vi skal være i stand til kontinuerligt at tilbyde konkurrencedygtige tjenester og relevante opladningsprodukter. Med disse to opkøb tilfører vi ekstra ressourcer til den videre udvikling af området og fastslår endnu engang ambitionen om at indtage en førende position og fremme elektrificeringen af ​​transportsektoren i Danmark, siger Ellen Trolle.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.500 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum