Norlys

Norlys køber størstedelen af it-virksomheden Automize

Del

Norlys har købt 60 procent af it-virksomheden Automize for at øge koncernens digitale slagkraft og i sidste ende sikre en bedre kundeoplevelse. Ambitionen er, at Automize skal fortsætte virksomhedens vækstrejse.

For at stå endnu bedre rustet til fremtidens it-indsatser har energi- og telekoncernen Norlys købt 60 procent af it-virksomheden Automize. Med ekspertise inden for cloud-løsninger skal opkøbet af Automize give Norlys en både hurtigere og mere sikker it-drift. Samtidig er det ambitionen, at Automize skal fortsætte virksomhedens massive vækst. 

- For at kunne fortsætte den vækstrejse, vi har været på de seneste år, har vi behov for en samarbejdspartner, der både har stærke kompetencer og høje ambitioner. Samtidig har det været vigtigt for os, at det er et selskab, der er solidt funderet i danske rødder, og det har vi fundet hos andelsejede Norlys, som vi allerede kender som kunde, siger René Falkenberg, der er adm. direktør i Automize. 

Norlys’ køb af Automize kommer i naturlig forlængelse af investeringen i Mjølner Informatics, som Norlys købte i sommer. Mjølner giver Norlys en stærk udviklingsmuskel, mens Automize sikrer, at Norlys hurtigog sikkertkan levere og driftede mange it-services,somde forskelligedele af Norlys-forretningenefterspørger. 

Kompetencer til stor it-transformation 

For at sikre kunderne den bedste oplevelse står Norlys lige nu midt i en stor it-transformation og en gennemgribende digitalisering af koncernen. Det betyder blandt andet, at Norlys skal accelerere virksomhedens cloud-rejse, og det kræver en markant oprustning på både it-ressourcer og -kompetencer. 

- Vi glæder os til et endnu tættere samarbejde med Automize. I et glødende jobmarked er det en stigende udfordring at tiltrække de it-ressourcer og -kompetencer, som vi har brug for. Med opkøbet af Automize får vi adgang til netop specialiseret viden inden for optimering og automatisering af drift ved brug af cloud, siger Morten Bilgrav, der er it-direktør i Norlys. 

De nuværende 40 medarbejdere i Automize fortsætter i virksomheden, ligesom Automize fortsat vil have stort fokus på øvrige nuværende og fremtidige kunder. For at samle it-kompetencerne vil en række medarbejdere fra Norlys’ it-afdeling løbende flytte til Automize efter nytår. 

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum