Norlys

Norlys kan nu sælge tv og internet på Thy-Mors Energis fibernet

Del

Et samarbejde mellem Norlys og Thy-Mors Energi betyder, at godt 44.000 husstande i Thy og på Mors nu kan vælge Norlys som deres udbyder af tv og internet.

Husstandene i Thy-Mors området kan fra denne uge vælge Norlys-produkter, når de skal købe hurtigt internet og tv.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde borgere i Thy og på Mors lynhurtigt og stabilt internet og tv fra Norlys. Vi har mange års erfaring med at levere både internet og tv til danskerne, og har altid fokus på at give vores kunder den ypperste kundeoplevelse. På tv er vi allerede repræsenteret i området, men vi glæder os til at byde velkommen til endnu flere kunder fra Thy-Mors området på både vores internet og tv, siger Lise Bering, direktør for Salg & Produkter i Norlys Digital.

Større valgfrihed hos Thy-Mors Energis andelshavere
Hos Thy-Mors Energi er man også tilfreds med samarbejdet, som netop giver andelshaverne større valgfrihed blandt flere udbydere.

- Helt i tråd med strategien i Thy-Mors Energi Fibernet A/S udvider vi paletten af tjenesteudbydere på fibernettet i Thy og på Mors, og vi er enormt glade for også at kunne byde Norlys velkommen på fibernettet. Som andelsselskab skal vi skabe værdi med fiberinfrastrukturen for vores andelshavere, og i kraft af at udbuddet af internet- og tvprodukter hele tiden øges, håber vi på, at det bliver attraktivt for endnu flere af andelshaverne at få en fiberforbindelse, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi. 

Norlys vil dække hele Danmark
Samarbejdet er for Norlys endnu et skridt på vejen i at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet. Senest har Norlys også indgået samarbejde med Energi Fyn og Fibia, og vil derfor senere på året kunne sælge produkter via de to selskabers fibernet, som dækker mere end en halv million husstande.

Om Thy-Mors Energi
Thy-Mors Energi er en andelsejet koncern med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors. I Thy-Mors Energi tror vi på en fælles fremtid, der er elektrificeret, digital og baseret på vedvarende energi. Gennem massive investeringer i den lokale infrastruktur vil vi bidrage til at skabe de teknologiske rammer, der fortsat kan udvikle og gøre det attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors.

Om Norlys
Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.700 medarbejdere er virksomheden Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Kontaktoplysninger:

Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi, tlf. 72198840

Lise Bering, direktør for Salg & Produkter i Norlys Digital, tlf. 20104308

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 750.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 2.800 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum