Norlys

Norlys i stærkt partnerskab med internationale ladestanderleverandør EVBox Group

Del

Fremtidens ladestandere kommer fra Norlys og energi- og telekoncernens nye strategiske samarbejdspartner EVBox Group. Med international, veldokumenteret erfaring og solide produkter er EVBox en stærk partner for Norlys i ambitionen om at blive førende på det danske marked for ladeløsninger til el- og hybridbiler.

Norlys og EVBox har indgået et stærkt strategisk partnerskab, hvor nytænkende og økonomisk attraktive ladeløsninger for både privat- og erhvervskunder bliver det fælles omdrejningspunkt. Danmarks høje ambitioner på området for el- og hybridbiler stiller store krav til opbygning af ladeinfrastrukturen i landet. Norlys og EVBox vil i fællesskab opsætte 300.000 ladestandere frem mod 2030 og dermed bidrage betydeligt til den ladeinfrastuktur, der er en af forudsætningerne for et elektrificeret Danmark.

- Som andelsselskab er det naturligt for os at tænke i denne nye vigtige infrastruktur, samt hvordan vi igennem partnerskaber kan være med til at sikre et grønnere Danmark. Men vi ser også ind i et intenst teknologikapløb, hvor dem med de stærkeste løsninger er dem, der sætter landkortet af ladestandere. Derfor er det jo helt afgørende for os som selskab at vælge vores samarbejdspartner med omhu. EVBox er en stærk aktør, der tænker grønt som os, og som forstår kernen i den grønne omstilling. Samtidig er de førende indenfor tekniske ladeløsninger og tilhørende it-platforme og ved, at man skal investere massivt for at få succes, siger Mads Brøgger, direktør for Norlys Energi.

Stærk teknologi og software

I fremtiden vil der således stå Norlys på rigtig mange af ladestanderne i danskernes indkørsler og i det offentlige rum. Helt i tråd med Norlys’ strategiske sigte, skal denne fremtidsvision realiseres igennem partnerskabet med EVBox, der også ser Norlys som en stærk samarbejdspartner:

- Norlys har som Danmarks største energi- og telekoncern en stor rækkevidde og kræfterne til for alvor at skabe infrastruktur og bidrage betragteligt til den grønne omstilling. Vi er stolte over at kunne være med på den rejse. Vi har mange års erfaring og et veludviklet produkt på både teknologi og software. Der er ingen tvivl om, vi sammen kan skabe gode ting til gavn for de danske kunder, siger Bram Poeth, der er Kommerciel Direktør i EVBox.

Netop strategiske partnerskaber og nye teknologier er opskriften på at finde de løsninger, der skal sikre den grønne omstilling. Derfor er valget af samarbejdspartner også resultatet af en grundig forudgående analyse.

- Jeg er virkelig godt tilfreds med, at vi nu kan indgå partnerskab med en helt igennem professionel partner med nogle utroligt stærke produkter. Der er ingen tvivl om, at vi står ved en skillevej, hvor Norlys skal handle meget aktivt og tilbyde nye løsninger for at udbygge positionen som en førende aktør i markedet på den korte og lange bane. Vi har et enormt stærkt værditilbud med enkle og gode løsninger, der er rettet mod fremtiden, og vi kan allerede nu konstatere, at der er en særdeles stor og positiv efterspørgsel på vores løsninger hos kunderne, slutter Mads Brøgger.

Norlys & EVBox
Videokanal

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Kort om Norlys

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 730.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.


Kort om EVBox

EVBox Group blev grundlagt i 2010 og giver virksomheder, der tænker fremtidsrettet, mulighed for at opbygge en bæredygtig fremtid ved at tilbyde fleksible og skalerbare opladningsløsninger til elbiler. Med sin omfattende portefølje af kommercielle og ultra hurtige EVBox-ladestationer samt skalerbar ladestyringssoftware, der er udviklet af Everon, sikrer EVBox Group, at elektrisk mobilitet er tilgængelig for alle.

EVBox Group er førende inden for forskning og udvikling, der med faciliteter i hele Europa og Nordamerika udvikler banebrydende opladningsteknologi til el- og hybridbiler.

Med kontorer over hele verden, herunder Amsterdam, Bordeaux, München og Chicago og stærke fundamenter på snesevis af markeder, arbejder EVBox Group på at forme en bæredygtig fremtid for transport.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum