Norlys

Norlys henter erfaren bestyrelsesprofil til divisionsbestyrelse

Del

Mie Krog er nyt eksternt bestyrelsesmedlem i Norlys Digital.

Mie Krog indtrådte 4. november i bestyrelsen for Norlys Digital.

Mie Krog har mere end 20 års erfaring med forretningsudvikling, konceptudvikling, branding, marketing og salgsledelse fra virksomheder som JYSK, LEGO, Salling Group, IDdesign og KiMs. Samtidig har hun mere end 15 års erfaring som professionelt bestyrelsesmedlem. Hun har siden 2016 været selvstændig med konsulentvirksomheden Vimavima og partner i bestyrelsesplatformen SelectionF, der sætter fokus på at styrke kvinders interesse og vej til bestyrelser.

- Mie har stor erfaring med transformationer, digitalisering og kommercialisering blandt andet fra hendes alsidige bestyrelsesarbejde. Det er meget relevant for den situation, vores digitale forretning befinder sig i, hvor hele vores forretning skal samles under Norlys-brandet også systemmæssigt. Derfor glæder jeg mig over, at det er lykkedes os at rekruttere netop Mie til vores bestyrelse, siger Claus Flyger Pejstrup, som bestyrelsesformand i Norlys Digital.

Norlys Digital, der rummer hele Norlys’ telco-forretning og herunder Stofa-brandet, varetager salg af tv- og internetprodukter til flere end 1 million danske husstande og virksomheder.

Bestyrelsen i Norlys Digital består i dag af fire forbrugervalgte medlemmer fra bestyrelsen i Norlys a.m.b.a., et eksternt medlem og formand Claus Flyger Pejstrup, der tidligere på året tiltrådte som ny kommerciel direktør i Norlys-koncernen

Mie Krog glæder sig til sin nye rolle som bestyrelsesmedlem i Norlys Digital.

- Norlys er en toneangivende virksomhed, som er i hastig vækst og opererer på den helt store samfundsagenda inden for både grøn omstilling og digitalisering. Jeg ser meget frem til at blive en del af den omfattende transformation som Norlys Digital står over for. Jeg har arbejdet med branding og strategisk rådgivning gennem hele min karriere, og det vil helt sikkert komme til gavn i denne sammenhæng, siger hun.

Efter Mie Krogs tiltrædelse består bestyrelsen i Norlys Digital af:

 • Claus Flyger Pejstrup, bestyrelsesformand
 • Henrik Vallø
 • Hanne Bæk Olsen
 • Lisbeth Oxholm Andersen
 • Tom Østergaard Pedersen
 • Esben Kolind Laustrup, eksternt bestyrelsesmedlem
 • Mie Krog, eksternt bestyrelsesmedlem

Blå bog: Mie Krog

 • Stifter af VimaVima
 • Medstifter af Selection F
 • Bestyrelsesformand i Sinful, Aarhus Letbane, Ruths Hotel, Kentaur og Allstyles
 • Bestyrelsesmedlem i bl.a. Nykredit, Forenet Kredit, Plantorama og Imerco
 • Tidligere kommerciel direktør i IDEmøbler/ILVA, Marketing Direktør i JYSK og
 • Senior Director, Global Branding i LEGO
 • 54 år og bosiddende i Aarhus

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum