Norlys

Norlys giver alle private elkunder mulighed for at fravælge acontoregningen

Del
Norlys’ 600.000 private elkunder får nu mulighed for at afregne månedsvist baseret på deres faktiske forbrug frem for den forudbetalte aconto-opkrævning. Den nye afregningsmulighed lanceres for at imødekomme ønsket fra selskabets kunder.

Fra 1. marts 2023 kan private elkunder hos energi- og telekoncernen Norlys selv vælge, hvilken afregningsform de ønsker. Alle Norlys’ kunder får nu muligheden for at modtage deres elregninger månedsvist bagud baseret på deres faktiske forbrug frem for via acontomodellen, hvor kunderne afregnes kvartalsvist forud ud fra deres forventede forbrug. Denne nye valgmulighed kommer efter ønske fra kunderne.

- Energikrisen har medført væsentlig højere priser, end vi har været vant til. Derfor fylder energiregningen også mere i husholdningsbudgettet. Det har fået mange af vores kunder til at efterspørge muligheden for at afregne deres faktiske energiforbrug. Dels vil den enkelte husholdning kunne se deres energibesparelser på den kommende regning, og dernæst skal der kun afregnes for en måned ad gangen. Den mulighed skal vores kunder naturligvis have, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energiforretning.

Den nye afregningsform bliver et tilbud, som alle kunder kan tilmelde sig via Norlys’ kundeselvbetjening Mit Norlys. For at få muligheden for forbrugsafregning skal kunden være tilmeldt Betalingsservice.

- Nogle kunder trives bedst med acontoafregningen, der er baseret på kundens forventede forbrug og den estimerede pris. Men det er naturligvis altid vigtigt at tilbyde de løsninger, som vores kunder efterspørger. Derfor tilpasser vi løbende vores produkter og services baseret på den indsigt, vi får fra dialogerne med kunderne. Vi har de seneste måneder fået rigtig mange spørgsmål til elregningerne. Og vi forventer, at muligheden for forbrugsafregning også vil gøre elregningen mere enkel og gennemskuelige for de kunder, der vælger den løsning, siger Mads Brøgger.

Kontakter

Norlys Kundeservice

Åbningstider: Mandag-onsdag kl. 08:00-16:00, torsdag kl. 08:00-16:30 og fredag kl. 08:00-15:00

Tlf:+45 7015 1670

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.500 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum