Norlys

Norlys får adgang til Fibias fibernet

Del

Aftalen med Fibia åbner op for, at 500.000 potentielle forbrugere nu får mulighed for at tilvælge Norlys som deres foretrukne tv- og internetudbyder. Derudover bliver Norlys’ ambition at være landsdækkende inden for tv og internet indfriet.

500.000 adresser på Sjælland, Lolland, Falster og i Østjylland får i år mulighed for tilvælge Norlys som deres tv- og internetudbyder. Norlys og Fibia har nemlig underskrevet en aftale, der giver Norlys adgang til Fibias fibernet.

- Vi er meget glade for aftalen med Fibia, der giver os adgang til 500.000 potentielle kunder i landsdele, hvor vi førhen ikke har haft så stor en rækkevidde. Det betyder også, at vi tager endnu et stort skridt mod vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet, fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital.

Et større udvalg til forbrugerne

Hos Fibia er de også godt tilfredse til aftalen, det giver et bredere udvalg hos forbrugeren.

- Det er godt for forbrugerne at få flere udbydere at vælge imellem. Det gør det muligt for enhver privatkunde eller virksomhed at vælge lige netop det produkt, der passer bedst til deres behov, siger Steen Nielsen, teknisk direktør, Net og Wholesale i Fibia.

- Fibernettet er en fremtidssikret og stabil infrastruktur, og vi er utrolig glade for at kunne levere gode aftaler til forbrugerne herigennem, fortsætter Steen Nielsen.

Norlys kan levere både tv og internet

Aftalen med Fibia adskiller sig fra flere af de allerede eksisterende løsninger i området, hvoraf de fleste kun tilbyder internet. Her kan Norlys netop tilbyde en løsning, der både inkluderer tv og internet.

- Ambitionen er, at vi fra omkring sommer kan åbne op for salget af vores produkter, men det vil vi selvfølgelig melde mere konkret ud, når vi når tættere på. Foruden private forbrugere af tv og internet, åbner aftalen også op for salg af produkter til potentielle erhvervskunder, hvilket vi også glæder os til at kigge nærmere ind i, fortsætter Gert Rieder.

Om Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 735.000 andelshavere, ca. 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er virksomheden Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Om Fibia

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 750.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum