Norlys

Norlys ansætter ny økonomidirektør til fiberforretning

Del

Med erfaring fra Good Food Group, Kohberg Bakery Group og Lantmännen Unibake får Stine Aare Jensen ansvar for et nyetableret finans- og it-område i Norlys Fibernet.

Stine Aare Jensen tiltræder den 21. november som ny økonomidirektør i Norlys’ fiberforretning. Fra hovedkontoret i Silkeborg får hun det samlede ansvar for Norlys Fibernets økonomi- og it-aktiviteter samt indsatsen på arbejdsmiljøområdet.

I maj frasolgte Norlys 35 procent af Norlys Fibernet til det hollandsk/franske investorkonsortium PGGM-EDF Invest, og det stiller nye krav til den måde, som fiberforretningen drives. Samtidig investerer Norlys massivt i at udbygge fibernettet, og Stine Aare Jensen får en meget væsentlig opgave og rolle i at opbygge en ny finans- og it-funktion og sammen med resten af ledergruppen at sætte retning for hele fiberforretningen.

- Jeg glæder mig til at byde Stine velkommen til Norlys. Hendes hovedfokus bliver at opbygge en ny og selvstændig finans- og it-funktion i Norlys Fibernet, der skal bidrage til at skabe en endnu stærkere fiberforretning. Her er jeg ikke i tvivl om, at hendes mangeårige erfaring som økonomidirektør og med udenlandske investorer vil være en stor gevinst, siger Torben Poulsen, der er direktør i Norlys Fibernet.

Stine Aare Jensen kommer senest fra en stilling som Chief Financial Officer i Good Food Group, hvor hun blandt andet re-etablerede og udbyggede økonomi- og it-funktionen. Tidligere har hun været økonomidirektør i Kohberg Bakery Group og før det i Lantmännen Unibake, hvor hun var ansat i 15 år.

- Norlys er for mig en utrolig spændende virksomhed, som allerede i dag har stor betydning for mange danskere, og som vil få stor indflydelse på den fremtidige udbygning og sikring af Danmarks infrastruktur. Jeg glæder mig til at blive en del af en organisation hvor forretning, vækst og sund kultur går hånd i hånd, siger Stine Aare Jensen.

Hun har desuden flere års erfaring med bestyrelsesarbejde og samarbejde med udenlandske investorer.

- Vi er netop begyndt med de første bestyrelsesmøder i den nye bestyrelse med vores investorer, og det er helt ideelt, at Stine fra begyndelsen kan være med til sætte den strategiske retning for det samarbejde, der skal styrke den vækstrejse, Norlys Fibernet fortsat står overfor, siger Torben Poulsen.

Blå bog Stine Aare Jensen

  • CFO i Good Food Group
  • CFO i Kohberg Bakery Group
  • CFO i Lantmännen Unibake
  • Uddannet cand.merc.aud fra Copenhagen Business School
  • Stine Aare Jensen bor i Vejle

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum