Norlys

Norlys ansætter ny chef for Facility Management

Del

Med erfaring fra LEGO og Forsvaret skal Frank Lund Andersen få hverdagen til at glide på alle Norlys’ lokationer.

Frank Lund Andersen tiltræder 1. oktober som ny director for Koncern Facility Management i Norlys. Han får ansvar for Norlys som fysisk arbejdsplads på alle Norlys’ ti lokationer.

- Som chef for Facility Management skal Frank stå i spidsen for et område, der er afgørende for, at hverdagen fungerer for alle medarbejdere i Norlys. Jeg ikke i tvivl om, at Frank kommer til at gøre en positiv forskel i alt fra kantinedrift til den fysiske sikkerhed, siger Jens Hansen, der er direktør for Supply Chain & Facility Management i Norlys.

Frank Lund Andersen kommer fra LEGO, hvor han har arbejdet med sikkerhed og facility i seks år. Senest som Vice President for Global Workplace Projects, hvor han blandt andet var ansvarlig for opbygning og udvidelse af LEGO’s fabrikker over alt i verden samt LEGO’s nye campus i Billund.

- Norlys er i hastig udvikling, og det betyder, at Facility Management står over for flere opgaver og ansvarsområder. Det kræver en leder, der kan sikre fremdrift, skabe resultater og sammenhængskraft. Frank har netop erfaring med at stå i spidsen for transformationer, og det gør ham til det helt rigtige match, siger Jens Hansen.

Udover seks år i LEGO har Frank Lund Andersen en fortid i Forsvaret, hvor han blandt andet har været udstationeret fire år for NATO i Storbritannien. Frank Lund Andersen har rang af Major.

- Der er et stærkt match mellem mine personlige ledelsesmæssige værdier og troen på fællesskabet i Norlys. Jeg ser frem til at stå i spidsen for en dygtig og motiveret afdeling, der hver dag er garant for facility leverancer, der understøtter driften og trivslen i hele Norlys, siger Frank Lund Andersen.

Blå bog Frank Lund Andersen

  • Vice President Global Workplace Projects i LEGO
  • Senior director, Head of Global Projects & Integrated Facility Management i LEGO
  • Senior director, Head of Global Secrurity i LEGO
  • Major i Forsvaret
  • Frank Lund Andersen er 50 år og bor i Lunderskov

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum