Danske Spil A/S

Nordsjællænder bliver Joker-millionær

Del

En Lotto spiller fra Rudersdal Kommune vandt 6,9 millioner kroner i lørdags for et ekstra indskud på 10 kroner. Spilleren ramte ganske vist ikke de syv rigtige Lotto tal, men vedkommende fangede til gengæld Jokeren.

Ved lørdagens trækning i Lotto er en heldig vinder fra Rudersdal Kommune blevet millionær efter have fanget Jokeren, som man kan købe sammen med sin kupon for kun 10 kroner ekstra. Den nyudklækkede Joker-millionær, der spillede med via abonnement, har vundet 6.912.697 kroner.

Derudover er to spillere blevet millionærer på millionærgarantien i Lotto, hvor man kan vinde, selvom man har 0 rigtige tal. Den ene spillede med via abonnement, og den anden har købt sin kupon i ’Gevinsten’ i Høje-Taastrup Kommune. De to spillere vinder 1 million hver.

Danske Spil ønsker weekendens tre nye millionærer et stort tillykke.

Der var ingen heldig vinder af 1. præmiepuljen i Lotto, og næste uges pulje stiger derfor til 10 millioner kroner.
 
Vindertal:
2, 5, 6, 10, 16, 20, 25
 
Tillægstal:
27

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum