Akutbolig.dk

Nordjylland er Danmarks billigste region at bosætte sig i

Del

Region Nordjylland er landets billigste at bo til leje i. Ser man bort fra Aalborg ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris for lejeboliger i Region Nordjylland på mellem 60-70 kr. pr. måned.

Akutbolig.dk har i en ny rapport sammenlignet kvadratmeterpriserne på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner og rangeret landets dyreste og billigste kommuner.

Se rapporten og din kommunes placering her

Morsø og Frederikshavn er regionens billigste

Hvis du skal bosætte dig så billigt som muligt i regionen, er det i kommunerne Frederikshavn og Morsø, du skal finde en lejebolig. Disse kommuner er også landets henholdsvis 6. og 7. billigste at bo til leje i.

Aalborg Kommune er 33 % dyrere end resten af regionen

Aalborg Kommune er Region Nordjyllands dyreste at bosætte sig i. Beboere i kommunens lejeboliger betaler i gennemsnit 88 kr. pr. kvadratmeter pr. måned, hvilket er 33% dyrere end gennemsnittet for resten af regionen. På trods af dette er Aalborg Kommune helt nede som nr. 40 på listen over landets dyreste kommuner.

Klik på din kommune for at se den gennemsnitlige kvadratmeterpris, din kommunes placering på listen over dyreste kommuner, og hvor meget du kan spare ved at rive teltpælene op, og flytte til en anden kommune i regionen.


Om undersøgelsen

Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterprisen på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner. Undersøgelsen er baseret på data om 38.327 lejeboliger i kommunerne, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2018. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for landets kommuner er desuden sammenlignet med data for regionerne og hele Danmark. 

Nøgleord

Kontakter

Daniel Juhl
Adm. direktør, Akutbolig.dk
daniel@kodyl.com / + 45 22 68 22 48

Billeder

Links

Information om Akutbolig.dk

Akutbolig.dk
Akutbolig.dk
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://www.akutbolig.dk/

Akutbolig.dk blev lanceret i 2011 og er i dag en af landets største boligportaler for ledige lejeboliger. Akutbolig.dk er det sted, hvor danskerne går hen for at finde hjem, uanset om de søger i nord, syd, øst eller vest. På Akutbolig.dk annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle, store og små udlejere. 

Følg pressemeddelelser fra Akutbolig.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akutbolig.dk