Danske Spil A/S

Nordjyde vandt millionen og vil forsøde sit otium

Del

En mand fra Rebild-området vandt meget uventet en million kroner på en kupon, han næsten glemte at spille. Nu vil han renovere badeværelse, købe bil og nyde sit forestående otium.

Den var lige ved at glippe, og gjorde det faktisk også. Men kun i første omgang.

”Jeg plejer at spille Lotto om onsdagen og lørdagen, men havde faktisk glemt at spille i lørdags. Jeg kan se, at jeg spillede online kl. 19.39, så det var lige inden deadline,” griner manden, som har valgt at være anonym.

Selvom nordjyden nåede at spille sin vante kupon inden for tidsgrænsen, var der desværre ikke gevinst. Det tænkte han ikke videre over, og havde en ganske normal og rolig aften. Men da han var på vej i seng, skete der pludselig noget.

”Så var der en mærkelig besked om, at jeg havde vundet, og jeg kunne se, at den var fra Danske Spil. Der stod, at jeg havde vundet en million. Så svedte jeg lige lidt der. Der gik i hvert fald tre timer, inden jeg faldt i søvn. Først tænkte jeg på, om det var rigtigt, og så lå jeg bagefter og tænkte på, hvad man skal bruge så mange penge til – man kan jo få et hus for de penge her på egnen,” fortæller den glade vinder.

Bil, frihed og badeværelse
Den nordjyske mand har endnu ikke brugt af gevinsten, som kom ind på kontoen tirsdag. Han har dog planer for, hvad der skal ske.

”Pengene blev sat ind tirsdag, og jeg har været inde og kigge mange gange. Det ser rigtig godt ud det gør det,” siger manden med et smil.

Planen er, at der skal renoveres badeværelse i huset, hvor han har boet i tredive år, og så har han set på brugte biler.

”Jeg kan jo gøre, hvad jeg vil, og skal ikke ud at låne penge, og kan også købe dyrere materialer til badeværelset. Det giver mere frihed. Jeg kunne også indfri huslånet, og det er en meget god følelse. Jeg nærmer mig også så småt pensionsalderen, så det vil give mig et bedre otium og kan forsøde tilværelsen lidt,” slutter den glade vinder.

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden Millionærgarantien blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum