Danske Spil A/S

Nordjyde læste om sin milliongevinst i avisen: Jeg havde en god mavefornemmelse

Del

Den ældre mand fra Hjørring fortsætter den ugentlige Lotto-tur efter milliongevinst.

Det kildede lidt i maven på en knap 80-årig mand fra Hjørring, da han læste i Jammerbugt Avis, at en af de to vindere af Millionærgarantien i uge 31 havde købt sin kupon i Føtex i Hjørring.

For det er netop i den butik, at han hver uge køber sin Lotto-kupon.

- Jeg havde en god fornemmelse, da jeg læste det. Jeg følte mig ret overbevist om, at det var min kupon, de skrev om, siger den heldige vinder fra Hjørring.

Så han tog turen til Føtex, hvor kioskmedarbejderen kunne bekræfte det, som vinderens mave allerede havde fortalt: at millionen var hans.

Den besked blev modtaget med ophøjet ro hos den 80-årige hjørringenser.

- Det tog jeg ganske roligt, fortæller vinderen cirka halvanden uge efter, at han fik sin nye status som millionær bekræftet.

- Det betyder jo ikke den store forandring. Jeg har ikke de store planer for, hvad pengene skal bruges til, fortæller han.

Og så alligevel.

- Det kan godt være, at jeg går hen og køber en ny bil, men nu skal pengene lige stå i banken et stykke tid. Jeg har et gammelt hus, så det er godt at have nogle penge i baghånden, hvis der skulle komme nogle uforudsete udgifter, lyder det fra vinderen.

”Man ved jo aldrig, hvad der kan ske”
Mens han tænker over, om pengene skal bruges – og hvad de i så fald skal bruges til – vil kiosken i Føtex i Hjørring fortsat få besøg.

- Jeg er nede og købe kuponer til Eurojackpot og Lotto hver uge, og det skal der ikke laves om på, siger hjørringenseren.

Heller ikke selvom han nu har vundet en stor gevinst.

- Nej, man ved jo aldrig, hvad der kan ske, og nu har jeg spillet Lotto i 25 år. Jeg bliver ved, så længe jeg kan.

Den anden vinder af Millionærgarantien i uge 31 kommer fra udlandet og vandt over sit PLUS-abonnement.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum