Nets

Nokas fornyer aftale med Nets

Del

Nokas, som er Nordens ledende aktør inden for drift af hæveautomater har fornyet aftalen om indløsning af Visa- og MasterCard-kort med Nets. Aftalen gælder for Nokas hæveautomater i Norge, Sverige og Finland. Nets vandt kontrakten efter en udbudsrunde, hvor flere aktører deltog, og aftalen har en varighed på fem år.

Nokas har i løbet af de sidste år udrullet nye hæveautomater i områder, hvor der har været behov for det samt overtaget driften af hæveautomater, der står ved bankkontorer, forskellige shoppingcentre og andre knudepunkter.

Aftalen, som nu er indgået, indebærer, at Nets skal håndtere indløsning og afregning af Visa- og MasterCard-transaktioner for alle hæveautomater, som Nokas har i Norge, Sverige og Finland.

”Driftssikre og effektive betalingsløsninger er vigtige for os. Nets kunne også tilbyde muligheden for at inkludere nye kort-scheemes og tjenester som dynamic currency conversion, der gør det muligt for udenlandske kortholdere at få omregnet deres transaktioner til egen valuta. Sammen med kravene til service og kvalitet i løsningerne var dette afgørende i forhold til det valg, vi tog,” siger Arne-Christian Gnutzmann, ‎direktør for strategi og forretningsudvikling hos Nokas.

”Vi er meget glade for, at Nokas har valgt at forny og udvide aftalen med os og ser frem til et godt samarbejde i årene fremover,” siger Ole-Thomas Bull, salgsdirektør for Merchant Services hos Nets.

Kontakter

Søren Winge, pressechef hos Nets
T: +45 29 48 26 46
E: swing@nets.eu

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum