Norlys

NIRAS styrker sin position med opkøb af Norlys’ energirådgivningsforretning

Del

NIRAS har opkøbt Norlys’ energirådgivningsforretning og overtager dermed en række eksperter inden for energioptimering i industrien. Desuden indgår Norlys og NIRAS en ny partnerskabsaftale på området.

NIRAS har med opkøbet af Norlys’ energirådgivningsforretning styrket sin position inden for energirådgivning i Danmark. Opkøbet finder sted med virkning fra 1. april, hvor ni medarbejdere i Norlys Energi vil indgå som en del af NIRAS’ team af eksperter. Parterne indgår samtidig en ny partnerskabsaftale.

- NIRAS er en foregangsvirksomhed inden for rådgiverbranchen i forhold til bæredygtighed, så det er helt naturligt, at vi styrker vores position med opkøbet af Norlys’ energirådgivning. Med tilgangen af de nye eksperter styrker vi vores faglige kapacitet og vores position i markedet inden for energirådgivning til industrivirksomheder, siger Thomas B. Olsen, der er direktør for Procesindustri i NIRAS.

Et rigtig godt match

Norlys ser også aftalen som en attraktiv mulighed for at fokusere forretningen og samtidig sikre den bedst mulige udnyttelse af potentialet i energirådgivningen.

- For os var det afgørende at sælge til en aktør, der har rådgivning som sin kerneforretning, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder den bedst tænkelige energirådgivning og samtidig kan sende vores medarbejdere godt videre. NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder, og med 2.300 specialister inden for rådgivningsområdet, er det et rigtig godt match. Vi er derfor meget glade for at kunne sælge forretningen til netop dem, udtaler Mads Brøgger, der er direktør for Norlys Energi.

Han understreger, at det var vigtigt for Norlys, at deres medarbejdere ville blive en del af et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Partnerskabsaftale mellem NIRAS og Norlys

Samtidig vil Norlys og NIRAS også styrke deres samarbejde gennem en partnerskabsaftale, der indebærer, at Norlys fremover kan tilbyde industrikunder endnu stærkere løsninger inden for energirådgivning.

- Vi ønsker fortsat at tilbyde vores kunder markedsaktuelle energirådgivningsydelser af højeste kvalitet, men vi tror på, at vi står stærkest ved at tilbyde ydelserne igennem en markedsledende partner. Derfor var frasalget af aktiviteterne den bedste løsning for både Norlys og vores medarbejdere, siger Mads Brøgger.

NIRAS ser også den nye partnerskabsaftale som en klar fordel.

- Der et stigende fokus på bæredygtighed både i Danmark og globalt, og med denne aftale kan NIRAS nu udvikle vores ydelser yderligere og tilbyde vores kunder endnu bedre løsninger på energiområdet, siger Thomas B. Olsen.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Norlys samler 700 medarbejdere i nyt nordjysk kraftcenter for grøn energi i Aalborg13.4.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Norlys etablerer nyt domicil ved Aalborgs havnefront og samler dermed tre nordjyske lokationer i ét, der skal huse koncernens aktiviteter inden for den grønne værdikæde. Det skal samtidig være ramme for en styrket relation til samarbejdspartnere og de grønne fællesskaber, der skal manifestere Aalborg og Nordjylland som et arnested for fremtidens bæredygtige løsninger.

Stofa tilbyder wifi-garanti som de første i Danmark og sænker samtidig prisen31.3.2021 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Frustrationer over trådløst internet er noget, de fleste kender til, og i en tid præget af hjemmearbejde og hjemmeundervisning, er danskernes kvaler bestemt ikke blevet mindre. Som de første i Danmark er Norlys-ejede Stofa nu klar med en service til dem, der ønsker garanti for, at deres trådløse internet fungerer upåklageligt i hele hjemmet. Og samtidig sænker de prisen på deres 1000/1000 Mbit fiberabonnement.

Norlys Energi politianmelder konkurrent for bedrageri og vildledning af kunder9.3.2021 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Norlys Energi politianmeldte i sidste uge elselskabet Fauna Energi (forhenværende Norström) for muligt bedrageri og vildledning af kunder. Politianmeldelsen sker på baggrund af 1185 kundehenvendelser og skal sikre, at Fauna Energis salgsmetoder bringes til ophør. Af de mange kundehenvendelser er 104 klager indbragt for Forbrugerombudsmanden, der ligeledes politianmeldte Fauna Energi, som på daværende tidspunkt stadig hed Norström, i december 2020.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum