LandboUngdom

Niels Skovgaard genvalgt til formand for LandboUngdom

Del

Til stående klapsalver blev Niels Skovgaard ved LandboUngdoms årsmøde i går den 24. september genvalgt i en toårig formandsperiode.

Det var de ca. 160 medlemmer af LandboUngdom, der i går var samlet på Høng Landbrugsskole på Sjælland, der skulle vælge, hvem der de næste to år skal stå i spidsen for det fællesskab, de selv er dybt engageret i.

”Jeg glæder mig enormt meget til at fortsætte den udvikling, der har været i gang de sidste to år. Jeg er både virkelig stolt og ydmyg overfor den tillid, der hver dag, men særligt i dag er udvist mig,” siger Niels Skovgaard.

Og den retning, Niels Skovgaard har udvist de sidst år, blev ikke kun anerkendt ved et genvalg, men også med klapsalver, der nåede langt ud over årsmødets fysiske rammer.

”Den opbakning og interesse vi ser lige nu i LandboUngdom, står på skuldrene af alle vores medlemmer, folkevalgte og samarbejdspartnere, som vælger at bidrage til det unikke fællesskab LandboUngdom er,” siger formanden.

Forud for årsmødet kunne LandboUngdom præsentere det højeste medlemstal i 15 år. Det ansvar, der følger at repræsentere over 4000 unge, kommer heller ikke uden overvejelser.

”Vores værdi som fællesskab, kan ikke måles eller undværes. Det er en kæmpe styrke at man igennem fællesskabet kan møde andre og udvikle sig, og dermed være med til at skabe en bedre fremtid. Det er øje for hinanden og for helheden; og det er en del af vores samfundsansvar,” fortæller Niels Skovgaard.

Niels Skovgaard blev første gang valgt som formand ved LandboUngdoms årsmøde i 2020, og blev i går genvalgt uden modkandidater.

Blå bog

  • 23 år
  • Født og opvokset i Them
  • Uddannet landmand fra Bygholm Landbrugsskole
  • Medlem af LandboUngdom siden 2017
  • Formand for LandboUngdom 2020-

Kontakter

Niels Skovgaard
Formand
26 85 65 57

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22 91 20 41
mjak@landboungdom.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 78 78 01 29https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 47 lokalforeninger og flere end 4000 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum