LandboUngdom

Niels Skovgaard genopstiller som formand for LandboUngdom

Del

Niels Skovgaard blev valgt som formand ved LandboUngdoms årsmøde i 2020. Siden er der bl.a. udviklet en ny strategi og et større samarbejde mellem lokalforeninger, regioner og landsorganisationen. Der er taget historiske skridt i en mere fælles retning for foreningsfællesskabet LandboUngdom, og det er bl.a. nogle af disse initiativer, Niels Skovgaard ønsker at være med til at sikre en sund drift af. ”Jeg stiller op, fordi jeg grundlæggende synes det er vigtigt! Jeg vil gerne være med til at levere på de ting, vi har sat i gang de sidste to år om at skabe en sammenhængende landsorganisation”, siger Niels Skovgaard.

Fremtiden forpligter

Det er næste generation Niels Skovgaard de sidste to år har repræsenteret, og fortsat ønsker at stå i spidsen for, og når dagsordnerne kalder på emner som liv i landdistrikterne, fremtidens landbrug, klima og diversitet kommer det ikke uden store overvejelser.

”Det er et privilegie at repræsentere så mange unge mennesker. Det er også svære beslutninger og store udfordringer til tider. Det er helt vildt spændende og fuldt af overvejelser. Det er et meget stort ansvar, men et ansvar, jeg nyder. LandboUngdom er noget helt unikt. Det er et fællesskab, som mange måske tænker, de ikke har brug for, men som man først rigtig mærker, når man er en del af det”, siger Niels Skovgaard.

Motiveres af fællesskabet


Det er ikke kun LandboUngdom, der de sidste to år har gennemgået en udvikling. Formandsvirket har også givet Niels Skovgaard nye indsigter; indsigter som han ønsker at give videre.

”Det giver mig helt vildt meget – også personligt. Jeg har også udviklet mig rigtig meget de sidste to år og har fået nyt syn på fællesskab og forskellighed. Det er også en af grundene til, at jeg stiller op igen. Den indsigt jeg har fået i, hvordan det er at lede, og hvordan det er at være del af et så stort fællesskab, vil jeg gerne være med til at skabe rammer for, at andre kan opleve”, fortæller formandskandidaten.

Niels Skovgaard er vokset op med: At man løfter et ansvar, der hvor man kan. Da den dengang 21-årige formand tilbage i 2020 forpligtede sig til at repræsentere 3500 andre unge, var det også med et ønske om at gøre en forskel på samfundsplan.

”Jeg ser det meget som et samfundsansvar. Jeg drømmer om, at folk bliver dannet gennem fællesskaber, og får den her indsigt, som jeg selv har fået og stadig får. Jeg tror også, at vi arbejder for at skabe et bedre samfund, og et bedre demokrati end det vi har nu. Og der er det frivillige foreningsliv helt fundamentalt”, siger Niels Skovgaard.

Årsmødet i LandboUngdom finder sted den 24. september på Høng Landbrugsskole på Sjælland, og Niels Skovgaard er eneste kandidat til formandsposten.

Kontakter

Niels Skovgaard
Formand for LandboUngdom
26 85 65 57

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22 91 20 41
mjak@landboungdom.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 78 78 01 29https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 47 lokalforeninger og flere end 4000 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum