Danmarks Idrætsforbund

Nicki Pedersen-kendelse gøres betinget

Del

DIF’s Appelinstans har truffet afgørelse i Nicki Pedersen-sag.

I sagen mellem speedwaykøreren Nicki Pedersen og Danmarks Motor Union, som vedrører en række episoder af usportslig og truende karakter, der forekom i forbindelse med afviklingen af en speedway ligamatch den 2. juni 2021 på Moldow Speedway Arena i Holsted, har DIF’s Appelinstans nu truffet endelig afgørelse.

Den oprindelige kendelse fra Danmarks Motor Unions Ordensnævn af 10. august 2021 ændres, således at Nicki Pedersens licens inddrages for en periode af 4 måneder, men at denne frakendelse af licens er betinget.

Frakendelsen vil således kun vil træde i kraft, såfremt der inden for en periode på 12 måneder indgives en ny klage over Nicki Pedersen for lignende adfærd, der medfører en sanktion i form af frakendelse af licens.

Nicki Pedersen skal endvidere betale en bøde på 15.000 kroner.

Læs afgørelsen og Appelinstansens begrundelse i den vedhæftede kendelse.

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum