Haderslev Kommune

Netværksgrupper skal hjælpe anbragte børn og unge

Del

Anbragte og tidligere anbragte børn og unge inviteres med i nyt netværk i Haderslev Kommune. Her får de mulighed for at skabe relationer og knytte bånd til andre børn og unge.

Tidligere anbragte, plejebørn og børn på institutioner kan have stor glæde af at mødes med andre i samme situation som dem selv. Det er baggrunden for, at Haderslev Kommune nu i samarbejde med Projekt Netværket starter tre grupper op for anbragte eller tidligere anbragte.

Projekt Netværket er baseret på frivillige kræfter og er organisieret under Plejefamiliernes Landsforening, hvor de lokalt tilbyder netværksgrupper, hvor børn, unge og voksne kan mødes og dele viden, erfaringer og skabe netværk.

Netværksgrupperne startes op med et åbningsarrangement den 25. januar kl. 17-19.30 i Danmarksgade, Vojens. Her er der mulighed for at høre om de forskellige grupper, mødedage mm.

De tre grupper, der oprettes er: børnegruppen 11-15 år, ungegruppen 15-18 år, voksengruppen 18-29 år.

Du kan tilmelde dig via mail til mli@plejefamilierne.dk eller ringe 23952500

Formålet med grupperne er blandt andet, at nuværende og tidligere anbragte børn og unge får et sted, hvor de kan få relationer og dyrke det sociale bånd. Samtidig kan netværksgruppen være med til at gøre overgangen til et selvstændigt liv lettere, fordi de mødes med andre unge, der har samme baggrund som dem selv.

Selvom netværket er baseret på frivillige kræfter, så har socialrådgivere og plejefamiiler mulighed for at henvise til tilbuddet. Haderslev Kommunes rolle som samarbejdspartner i projektet er blandt andet at stille lokaler til rådighed og informere om grupperne. 

Kontakter

Se mere på Projekt Netværkets egen hjemmeside www.projekt-netvaerket.dk www.facebook.com/Projekt-Netværket

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum