Nets

Nets og Concardis Group gennemfører fusion

Del

Fusionen mellem Nets og Concardis Payment Group (”Concardis Group”) er nu gennemført, og dermed skabes et nyt fælles selskab på betalingsmarkedet med en stærk europæisk position. Fusionen giver mulighed for at realisere skalafordele, og vil give kunderne adgang til en endnu bredere vifte af nyskabende løsninger.

Nets, der er en førende aktør inden for betalinger i Norden, og Concardis Group, der ligeledes er førende inden for betalingsløsninger til forretninger i DACH regionen (Tyskland, Østrig og Schweiz), har i dag offentliggjort, at fusionen mellem de to selskaber er gennemført. Bo Nilsson står i spidsen for selskabet som adm. direktør, og Robert Hoffmann fortsætter som adm. direktør for Concardis Group med reference til Bo Nilsson.

”Vi er meget glade for at fusionen nu er gennemført, hvilket giver os mulighed for at komme i gang med vores fælles planer. Ved at øge vores samlede tilstedeværelse i henholdsvis Norden og DACH-regionen bliver vi i stand til at accelerere vores europæiske ekspansion og være en dynamo i den videre konsolidering af den europæiske betalingsindustri”, siger Bo Nilsson, adm. direktør for Nets.

”Vi ser frem til, som et fælles selskab, at udnytte vores gensidige styrker. Vi vil gøre vores ydelser endnu mere digitale og markedsføre nyskabende og brugervenlige løsninger hurtigere”, siger Robert Hoffmann, adm. direktør for Concardis Group.

Fusionen giver det nye selskab en samlet netto omsætning på €1,3 mia. og et EBITDA på €500 mio. og udløser skalafordele, der vil muliggøre yderligere investeringer i innovation og services til glæde for kunderne, og som gør at selskabet yderligere kan styrke sin førende position i den europæiske betalingsindustri. Hovedkontoret bliver i Ballerup, hvor Nets ligger i dag. Begge selskaber fastholder deres egne brands.

Stærkt ejerskab bag Nets

Bag det nye selskab står de førende kapitalfonde Hellman & Friedman, Advent International og Bain Capital. Disse ejere har en massiv erfaring fra betalingsindustrien samt de operationelle ressourcer og kapital, der skal til for at accelerere det nye selskabs internationale ekspansion.

MEDIEKONTAKT NETS

Søren Winge

Head of Press Relations

T.:       +45 29 48 26 46

Email:   swing@nets.eu  

 

MEDIEKONTAKT CONCARDIS PAYMENT GROUP

Christian Drixler

Head of Corporate Communications

T.:         +49 69 7922-4681

M.:        +49 170-3108-978

Email:     presse@concardis.com

 

MEDIEKONTAKT INVESTORER

Jobst Honig

Hering Schuppener Consulting

T:         +49 30 59 00 46 9-13

M:        +49 171 86 29 967

Email:   jhonig@heringschuppener.com

Jacqueline Niemeyer

Hering Schuppener Consulting

T:         +49 69 92 18 74-71

M:        +49 175 96 700 73

Email:  jniemeyer@heringschuppener.com

Om Nets

Hos Nets ser vi nemmere produkter og løsninger som fundamentet for vækst og udvikling - både inden for handel og i samfundet som helhed. Vores 2.400 medarbejdere i Danmark, Norge, Finland, Sverige og Estland hjælper banker, virksomheder og forretningsdrivende i hele Norden og Baltikum med at gøre hverdagen nemmere for deres kunder, altid med den højeste sikkerhed og stabilitet.  Enkle løsninger til en travl hverdag. Det er det, vi er her for.

Om Concardis Payment Group

Concardis Payment Group, en førende leverandør af digitale betalingsløsninger, har 1000 medarbejdere der betjener kunder i Tyskland, Østrig, Schweiz og Sydeuropa. Vi gør forretninger og serviceudbydere og finansielle institutioner i stand til at drage fordel af digitalisering af betalinger og forretningsprocesser - uanset om det drejer sig om sømløse betalinger i fysiske betalingsmiljøer, skræddersyede løsninger til mobil eller internethandel eller værdiskabende tillægsydelser. Vores innovative produkter og services minimerer kompleksiteten og gør betalinger enklere og forbedrer brugeroplevelsen.

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
DK-2750 Ballerup

+45 44 68 44 68https://www.nets.eu/

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

BOKIS og Nets indgår ny aftale om Dankort og internationale betalingskort8.11.2019 10:15:00 CETPressemeddelelse

BOKIS og Nets har indgået en 5-årig aftale med Nets om fortsat udstedelse af Dankort. Det betyder, at kunder i BOKIS-institutterne fortsat vil kunne betale med Dankort, som de kender det i dag, og dermed gøre brug af den mest udbredte betalingsløsning herhjemme. Samtidig har parterne fornyet deres aftale om håndtering af betalinger med internationale betalingskort. ”Vi bakker op om Dankortet, som er danskernes foretrukne betalingsform. Det har vi gjort indtil nu, og det er aftalen et udtryk for, at vi fortsætter med”, siger direktør i BOKIS og Lokale Pengeinstitutter, Jan Kondrup. Søren Nicolaisen, der udgør den anden halvdel af direktionen af BOKIS og samtidig er direktør for Landsdækkende Banker er enig. ”Uden at løfte sløret for detaljerne, så synes vi, at vi har opnået en særdeles konkurrencedygtig aftale for de mindre og mellemstore pengeinstitutter”, siger han. Til sammen repræsenterer BOKIS-institutterne ca. 45 procent af det danske kortbetalingsmarked. Der er tale om Sydbank, S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum