Nets

Nets: Julehandlen i topform

Del

Nye tal fra Nets viser flot fremgang i julesalget, som overstiger handlen i 2016.

Historisk set er december den måned, hvor danskernes forbrug er størst – og i år er ingen undtagelse. De seneste år er julehandlen imidlertid blevet skudt tidligere i gang med bl.a. Black Friday i slutningen af november, og det giver øget juletravlhed i butikkerne gennem hele starten af december. Det viser nye tal fra Nets.

DKK42mio mere på Dankort om dagen

Lige nu viser 2017-forbruget med Dankort (online og i fysiske butikker) i perioden fra 1. december t.o.m. 17. december en støt stigning på 3,3% – eller DKK709mio – i julesalget set i forhold til samme periode sidste år, viser tal fra Nets.

”Danskerne foretrækker at bruge deres Dankort, når de handler – især i december, hvor både antallet af betalinger og forbruget stiger. I december har danskerne i gennemsnit handlet for DKK42mio mere om dagen, end de plejer, set i forhold til samme periode sidste år,” fortæller Jeppe Juul-Andersen, direktør med ansvar for Dankort hos Nets.

Nøgleord

Kontakter

Nevena Duric, presserådgiver hos Nets
T: +45 29 48 26 46
E: nduri@nets.eu

Billeder

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

Nets leverer første del af ny clearing infrastruktur i Ungarn4.9.2018 12:35pressemeddelelse

Sammen med sin lokale partner GIRO er Nets i fuld gang med at implementere en ny straks-clearing infrastruktur i Ungarn. En lokal tilpasset udgave af Nets internationale clearing-system, der forventes at være driftsklar i juli 2019, er nu leveret. Det er samme grundlæggende infrastruktur, der gik i luften i Danmark i november 2014, som nu også er ved at blive implementeret i både Italien, Slovenien og Ungarn. Fremover vil alle nye betalingsløsninger i Ungarn basere sig på den nyetablerede straks-clearing infrastruktur og Ungarerne vil dermed kunne foretage betalinger og overførsler på millisekunder, som vi i nogle år har kunnet herhjemme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum