Nets

Nets fornyer aftaler med to norske banker

Del

Henholdsvis yA Bank og Fana Sparebank har fornyet sine aftaler med Nets inden for kortudstedelse og tilhørende tjenester.

yA bank fornyer aftale og udvider samarbejde med Nets inden for kortudstedelse af bankens debet- og kreditkort med tilhørende tjenester. Aftalen, som nu er indgået, omfatter alle MasterCard-kort og Visa-kort udstedt af banken.

Aftalen omfatter blandt andet autorisation og processering af Visa- og MasterCard-transaktioner, reklamationshåndtering, konsulent- og implementeringstjenester, nøglehåndtering, PIN-tjenester, 3D secure, produktion af kort- og chip-data på vegne af banken. Derudover leverer Nets Tokens, som benyttes over for bankens kortadministration for, at banken på en omkostningseffektiv måde kan tilbyde sikre kortjenester.

Fana Sparebank fornyer aftale med Nets inden for kortudstedelse af bankens debetkort og tilhørende tjenester. Aftalen, som nu er indgået, har en varighed på tre år.

Aftalen omfatter blandt andet autorisation og prosessering af Visa-transaktioner, reklamationshåndtering, håndtering af indkomne kort, konsulent- og implementeringstjenester samt nøglehåndtering.

”Vi har gennem en årrække leveret tjenester til henholdsvis yA Bank og Fana Sparebank, og det er glædeligt, at bankerne nu har valgt at forny deres respektive aftaler med os. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde,” siger Staale Rasmussen, Salgsdirektør for Financial Services hos Nets i Norge.

Kontakter

Søren Winge, pressechef hos Nets
T: +45 29 48 26 46
E: swing@nets.eu

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum