Nets

Nets fornyer aftale med Kesko i Finland

Del

Nets har fornyet det nuværende samarbejde med finske Kesko, der er Nordeuropas 3. største detailkæde. Den tre-årige aftale omfatter blandt andet kortindløsning og e-handel-tjenester.

Kesko har en strategi med øget fokus på kundeoplevelsen i forbindelse med on-line salg - også via mobilen. Nets’ ekspertise i betalinger kombineret med arbejdet med nye betalingsmetoder har været afgørende for at de er blevet genvalgt som leverandør.

"Vi har investeret meget i udvikling af vores tilbud og løsninger til butikkerne, og denne forlængelse af vores aftale med Kesko ser vi som et tegn på, at vi har de rigtige løsninger med den rette sikkerhed og til den rigtige pris,” siger Asger Hattel, der er Executive Vice President og ansvarlig for Merchant Services i Nets.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Søren Winge:
+45 2948 2646,
swing@nets.eu

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Kesko er børsnoteret i Finland og har over 1.500 butikker i Finland, Sverige, Norge, Estland, Letland, Litauen, Polen, Rusland og Hviderusland. Kesko og K-forretninger udgør K-Group, som omsatte for omkring €11 milliarder i 2015. K-forretningerne er den 3. største detailkæde i Nordeuropa og har omkring 45.000 ansatte.

Læs mere her (engelsk):

http://www.kesko.fi/en/company/kesko-in-brief/

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

Nets leverer første del af ny clearing infrastruktur i Ungarn4.9.2018 12:35pressemeddelelse

Sammen med sin lokale partner GIRO er Nets i fuld gang med at implementere en ny straks-clearing infrastruktur i Ungarn. En lokal tilpasset udgave af Nets internationale clearing-system, der forventes at være driftsklar i juli 2019, er nu leveret. Det er samme grundlæggende infrastruktur, der gik i luften i Danmark i november 2014, som nu også er ved at blive implementeret i både Italien, Slovenien og Ungarn. Fremover vil alle nye betalingsløsninger i Ungarn basere sig på den nyetablerede straks-clearing infrastruktur og Ungarerne vil dermed kunne foretage betalinger og overførsler på millisekunder, som vi i nogle år har kunnet herhjemme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum