Nemlig.com

Nemlig leverer næststørste omsætning nogensinde

Del

Over de sidste fem regnskabsår er Nemlig i gennemsnit vækstet 21%. Investeringerne i et helt nyt varehus i Århus og en stærk prisstrategi skal sørge for, at fortsat flere kunder får glæde af at handle dagligvarer på nettet.

Som følge af de store nedlukninger af samfundet under Corona, oplevede Nemlig en eksplosiv vækst i omsætningen på 1 mia. kr. i forrige regnskabsår, 2020/21. Mens samfundet er vendt tilbage til normalen, er den ekstraordinære vækst også normaliseret, og omsætningen lander derfor i sidste regnskabsår på sit næsthøjeste niveau nogensinde med 2,5 mia. kr., mod forrige års 3,1 mia. kr. Regnskabet er dertil negativt påvirket af den historisk hurtige stigning i inflationen, som på kort tid har udhulet forbrugernes købekraft markant og sendt forbrugertilliden ned til det laveste niveau i 40 år.

”En tilbagegang i omsætningen er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og vi vil arbejde hårdt for at gøre os endnu mere attraktive overfor vores kunder. Det er særligt vigtigt i den situation dagligvaremarkedet står i, hvor pris for mange er blevet den absolut vigtigste parameter for valg af supermarked. Derfor har vi investeret i en ny, stærk prisstrategi, der samlet set gør os til et af Danmarks billigste supermarkeder at handle i,” siger Stefan Plenge, administrerende direktør i Nemlig. 

Prisinvesteringerne er gennemført i august 2022, og tæller tre stærke tiltag med fast prismatch af over 1800 varer mod Rema1000, levering fra 0 kr. samt tilbud der hver uge er Danmarks billigste. Udover prisstrategien, er der i regnskabsåret investeret markant i transportområdet med et nyt certificeringsprogram for alle Nemligs samarbejdspartnere.

Nyt varehus i Århus øger serviceniveauet markant i Vestdanmark

En af de markante investeringer i regnskabsåret er et stort, nyt varehus i Århus. Udover opførelse og indretning af varehuset, har det krævet en gennemgribende ændring af IT-infrastrukturen i virksomheden. Samlet set betyder investeringerne, at Nemlig fra efteråret 2022 har udvidet sit leveringsområde til at dække 92 pct. af alle danske husstande. Samtidig sikrer åbningen, at den vestlige del af landet får en markant bedre service med langt kortere tid fra bestilling til levering.

”Efter at have arbejdet så længe med at skabe vores nye varehus i Århus, var det en stor glæde endelig at kunne klippe den røde snor d. 1. oktober og erklære varehuset for åbent. Vi har allerede skabt omkring 300 nye arbejdspladser, og mange flere er på vej de kommende år. Vi ser lyst på fremtiden og vi glæder os til at gøre livet nemmere for mange flere kunder i det nye år,” siger Stefan Plenge.

Nøgleord

Kontakter

Information om Nemlig.com

Nemlig.com
Nemlig.com
Banemarksvej 58
2605 Brøndby

https://nemlig.com

nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der hver dag leverer dagligvarer og måltidskasser direkte til døren for tusindvis af danskere. Mere end 4 ud af 5 husstande kan i dag modtage dagligvarer og måltidskasser fra nemlig.com.

Med over 9.000 unikke varenumre og et stort sortiment af økologi tilbyder nemlig.com et bredt udvalg af dagligvarer til hverdagen, og med over 25 unikke gård- og specialbutikker er det også muligt at finde delikatesser fra bl.a. Slagter Lund, Lagkaghuset, A.C. Perch’s Thehandel og mange flere på nemlig.com.

På nemlig.com finder du også dagligvarer til den helt rigtige pris.Hver uge prismatcher nemlig.com mere end 1800 varer mod Rema 1000. Det er med til at gøre nemlig.com til Danmarks billigste onlinesupermarked, og nemlig.com har vundet førstepladsen i to pristjek blandt landets onlinesupermarkeder foretaget af henholdsvis Politiken og BT i foråret 2021.


----
Intervare A/S har mere end 20 års erfaring med levering af dagligvarer til visiterede borgere. Vi samarbejder pt. med mere end 40 kommuner landet over og servicerer ca. 8.000 borgere hver uge. Intervare A/S er moderselskab til nemlig.com. 

Følg pressemeddelelser fra Nemlig.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nemlig.com

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum