Nets

NemID passerer 4.000.000.000 transaktioner

Del

Mandag morgen den 20. marts 2017 blev NemID transaktion nr 4 mia. foretaget af en af de 4,8 mio. NemID-brugere. En ny milepæl er dermed nået for den populære, digitale sikkerhedsløsning.

Sikkerhedsløsningen, som danskerne udtrykker stor tillid til, har spillet en vigtig rolle i digitaliseringen af Danmark ligesom den har gjort det lettere for danskerne at betjene sig selv i netbanken og på mange offentlige og private portaler.

Løbende ændringer for at følge teknologisk udvikling

Niels Gotfredsen, ansvarlig for NemID i Nets, er meget tilfreds med den udvikling NemID har været igennem:

”Udadtil ligner NemID sig selv, men siden det første login blev foretaget, har løsningen gennemgået mange ændringer for at følge med den teknologiske udvikling. Derfor fremstår NemID fortsat som en sikker og tilgængelig løsning, som danskerne bruger omkring 60 millioner gange om måneden”, siger han.

En af de største ændringer har været justeringen af det bagvedliggende NemID design, så brugerne ikke længere er afhængige af at skulle have Java-software på deres pc for at kunne bruge løsningen.

”Men verden udvikler sig konstant, og NemID skal følge med. Derfor arbejder vi i Nets konstant med at forbedre brugeroplevelsen i løsningen, så den følger med brugernes forventninger”, uddyber han.

Den første milliard transaktioner blev opnået i oktober 2012, den næste blev passeret i juli 2014 og den tredje milliard transaktioner blev passeret i november 2015.

Nøgleord

Kontakter

Press Officer Ulrik Marschall, Nets
M: 29482646
e: umars@nets.eu

Billeder

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum