Fængselsforbundet

Nej til overenskomstforliget

Del

Fængselsforbundets afstemning om OK21-resultatet er afsluttet, og medlemmerne har talt. Stort set alle har fulgt forbundets anbefaling og stemt nej.

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN:

98,5 procent af de afgivne stemmer er et NEJ
1,5 procent af de afgivne stemmer er et JA

I alt har 59 procent af medlemmerne valgt at bruge deres stemme.

Til sammenligning fordelte stemmerne sig ved forbundets urafstemning i 2018 på 30 procent nej og 69 procent ja. Stemmeprocenten var dengang 42 procent.

________________________________________________________________________

Fængselsforbundets formand er tilfreds med den høje stemmeprocent og den klare opbakning fra medlemmerne til anbefalingen om et nej til overenskomsten.

”Jeg tror, det skal ses i lyset af, at vores medlemmer har svært ved at se sig i forliget. Ingen af vores krav er blevet imødekommet,” siger Bo Yde Sørensen.

”Det kan godt være, at vores nej ikke ændrer det samlede resultat for staten, men det er dog et kraftigt signal om, at forbundets medlemmer og tjenestemændene generelt oplever sig oversete og har en oplevelse af, at de nu har betalt, for at andre kan få,” fortsætter Bo Yde Sørensen.

Fængselsforbundets afstemningsresultat fremsendes nu til OAO, som offentliggør det samlede resultat for statens ansatte i næste uge.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, institutionsmedarbejdere, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum