Vejdirektoratet

Nedsat hastighed på Hadsundbroen fra juli til oktober

Del

Renoveringsarbejdet på Hadsundbroen vil i den kommende tid foregå under broen, hvor der skal skiftes bærelejer. Derfor vil der i perioden fra mandag den 26. juli til den 22. oktober være nedsat hastighed på broen, samt forbud mod lastbiler over 50 tons.

I forbindelse med renoveringsarbejdet på Hadsundbroen er projektet kommet til den fase, hvor broens eksisterende bærelejer skal udskiftes. 

For at skifte bærelejerne skal brodækket løftes cirka 1,5 cm ved hjælp af hydrauliske donkrafte. Arbejdet vil primært foregå fra undersiden af broen, men af sikkerhedsmæssige årsager vil hastigheden over broen blive reduceret fra 60 km/t til 50 km/t i perioden fra mandag den 26. juli til den 22. oktober. I forbindelse med arbejdet vil passage med lastbiler over 50 tons være forbudt.

Derudover vil der blive opsat køreplader ved broenderne i forbindelse med udskiftning af bærelejerne.

Der kan periodevis foregå arbejde på oversiden af brodækket, men der vil i hele perioden være minimum et spor farbart i hver retning.  

Kontakter

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum