NordicBet

Nederlag koster FCK favoritrollen

Del

Før opgøret mod Qarabag var FC København klare favoritter til at gå videre til næste runde. Nu er rollerne byttet om. NordicBet giver kun 35 procent chance for dansk avancement.

En svær sæsonstart for FC København blev endnu sværere, da holdet tirsdag aften tabte 1-0 til Qarabag i Aserbajdsjan. Nederlaget var ganske fortjent og NordicBet er ikke sene til at tage konsekvensen.

Før opgøret var der odds 1,50 at hente på, at FCK går videre til næste runde, mens Qarabag stod i odds 2,50. De roller er nu byttet om. FCK kan spilles til odds 2,70, hvilket svarer til en sandsynlighed på 35 procent for, at Løverne avancerer. Qarabag står i odds 1,44.

”FC København leverede endnu en blodfattig indsats, og vi har meget svært ved at se, hvad der skal ændre billedet drastisk i returkampen. Hjemmebanen vejer selvfølgelig tungt, men FCK’erne kan ikke løbe fra store defensive problemer og en offensiv, der skaber alt for lidt. I øjeblikket ligner de ikke et hold, der kan vinde med to mål i Parken over en rutineret international modstander”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kvalificerer FC København sig til Champions League?

JA                  2,70

NEJ               1,44

find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Champions League

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum