Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

NCC vandt totalentreprisekontrakten på Nordøst Amager Skole

Del

Det bliver NCC, som skal opføre den nye Nordøst Amager Skole, der får plads til 840 elever fordelt på tre spor fra 0. til 9. klassetrin. Skolen kommer til at ligge på Holmbladsgade på Amager og skal stå færdig i 2022 til en samlet pris på 255 mio. kroner

NCC vinder totalentreprisekontrakten på skolen samt en idrætshal, skolefritidsordning og EAT madordning sammen med underrådgiverne arkitekterne Christensen og Co, Kjaer & Richter, Insitu Arkitekter, Lyngkilde som rådgivende ingeniører og landskabsarkitekterne 1:1 Landskab.  

Opgaven tildeles NCC som kombinerede en pris indenfor det ønskede budget med et godt svar på byggeprogrammets visioner og ønsker til skoleprojektet. Der blev lagt vægt på, at skolens disponering og indretning mødte ønskerne til en moderne skolebygning i et tæt samspil med omgivelserne. Det foreslåede projekt har også formået at byde fritidsbrugerne velkomne med en indbydende fritidszone.

Vinderprojektet demonstrerer at vi kan opføre gedigent skolebyggeri af høj kvalitet til en fornuftig pris i København. NCC har i fremragende grad opfyldt byggeprogrammets ønsker og krav indenfor budgetrammen, hvor også bæredygtighed samt det integrerede indeklima og energidesign er overbevisende implementeret. Også den organisation, som NCC tilbyder, er vurderet højt, og lover godt for et kommende samarbejde”, siger Kasper Graa Wulff, chef for Københavns Kommunes bygherreenhed Byggeri København.

Skolen er bestilt af Børne- og Ungeforvaltningen sammen med Kultur- og Fritidsforvaltningen, da skolen og idrætshallen også skal benyttes af borgere og forenings- og fritidsorganisationer uden for skoletiden.  

Yderligere information:

Pressekonsulent Adam Hvidt, tlf. 2178 5745, mail kq8q@okf.kk.dk

Nøgleord

Billeder

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum