OK

Navnenyt: Ny salgschef for smøremidler i OK

Del

Lars Primdahl er per 1. december udnævnt som salgschef i OK’s afdeling for smøremidler.

Lars Primdahl har siden 2012 været en del af OK’s smøremiddelafdeling - først som Key Account Manager for industrisegmentet generelt og de senere år for metalsegmentet.

Udnævnelsen som salgschef er et led i at styrke det kommercielle område i forhold til smøremidler. Samtidig er det et vigtigt led i at styrke smøremiddelforretningen generelt i OK. Lars Primdahl skal i den nye funktion desuden varetage og videreudvikle kunderelationerne.

Lars Primdahl har mere end 20 års erfaring i branchen. Inden han kom til OK var han ansat hos Lars Østergaard, som var en mindre smøremiddelvirksomhed, der blev opkøbt af OK i 2012.

Lars Primdahl kan desuden fejre 10 års jubilæum i OK den 1. januar 2022.

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 76 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum