Furesø Kommune

Når nøden er størst – er hjælpen til Furesøs virksomheder nærmest

Del

Furesø er i fortsat beredskab for at hjælpe erhvervslivet i Furesø Kommune, hvor de lokale kunder også er en del af løsningen.

Med de seneste Corona-restriktioner står store dele af det lokale erhvervsliv desværre igen med store udfordringer. Derfor er der brug for hurtigt at hjælpe virksomhederne til et overblik over de offentlige hjælpemuligheder, men der er også brug for, at vi hver især passer på vores lokale virksomheder, lyder appellen.

"Som i foråret vil vi igen opfordre til, at erhvervslivet benytter sig af det tilbud, der blev etableret i foråret som en støtte til erhvervslivet i Furesø Kommune. I første omgang har vi samlet et overblik over de ordninger, der fra Folketingets side er stillet til rådighed for at hjælpe virksomheder og ansatte gennem krisen. Derudover er vores erhvervskonsulenter klar ved telefonerne," fortæller Hasan Yilmaz (A), formand for Udvalget for beskæftigelse og erhverv i Furesø Kommune.

Mere end 200 virksomheder har siden marts benyttet sig af tilbuddet. Hasan Yilmaz tilføjer, at virksomhederne kan orientere sig i de statslige hjælpeordninger på www.furesoe.dk/coronaerhverv - for eksempel ved at oprette et abonnement på nyheder på siden, så man automatisk modtager besked om nye og ændrede tiltag.

Furesø Kommune har i tæt dialog med de lokale erhvervsforeninger etableret en række muligheder for gensidig hjælp, som man ligeledes bør være opmærksom på. Det fortæller Ole Bondo Christensen (A), formand for kommunens erhvervskontaktudvalg og borgmester i Furesø.

”Hver især kan vi hjælpe til at, at vi alle kommer gennem krisen. Der er brug for, at vi både som borgere og virksomheder hjælper hinanden til at komme igennem jul og nytår ved at handle lokalt, hente mad med hjem fra vores restauranter og bakke op om lokale håndværksvirksomheder og andre erhverv, så vi kan hjælpe vores virksomheder gennem krisen,” siger Ole Bondo Christensen.

Han tilføjer, at krisen kan være særlig hård for Furesøs hotel- og restaurationsvirksomheder, detailhandlen og de mange enkeltmandsvirksomheder. Derfor er der mere end nogensinde brug for at handle lokalt og samtidig overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger om, kun at handle én person ad gangen, bruge mundbind, holde afstand til personale og andre kunder samt at spritte hænder mellem besøg i butikkerne.

Nøgleord

Kontakter

Hasan Yilmaz (A), formand for udvalget for beskæftigelse og erhverv, tlf. 21 45 07 04
Ole Bondo Christensen (A), borgmester i Furesø Kommune, tlf. 72 16 52 52
Flemming Ipsen, erhvervskonsulent i Furesø Kommune, tlf. 72 35 54 54

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum