Nærvarme Danmark A/S

Når grønt er prikket. Nu kan man designe sin egen varmepumpe

Del

Du har truffet et valg – et grønt valg, hvis du skifter olie- eller gasfyret ud med en varmepumpe. Det er en god løsning for klimaet og for din pengepung. Nærvarme Danmark har mere end 500 kunder, de fleste på en attraktiv abonnementsordning, hvor det er billigt og nemt at komme i gang med den klimavenlige og driftssikre opvarmning af boligen.

Men... Hvordan ser en varmepumpe ud foran dit hus? Hvad vil naboerne tænke? Det er gode spørgsmål, som er meget relevante i forbindelse med etablering af en varmepumpe!

For at kunne hjælpe med at afklare spørgsmålene, har Nærvarme Danmark nu taget et helt nyt og spændende initiativ. Vi er glade for, at man fremover selv kan designe udseendet af varmepumpen og få lavet en visualisering af placeringen foran eget hus, fortæller Helle Damm-Henrichsen, der er chef for Nærvarme Danmark.

Skjul varmepumpen med et design, der falder i et med muren eller få den til at træde frem

Skal varmepumpen falde i et med baggrunden eller skal den træde frem og give liv til omgivelserne? Valget er dit! Varmepumpen kan tilpasses dine behov! Nærvarme Danmark tilbyder nu, at man kan designe varmepumpen, så den f.eks. bliver anonym, personlig eller unik. Der er tale om en meget holdbar form for foliering, der holder i mange år. Der er garanti på de første 8 år.

Har du udskiftet oliefyret til en varmepumpe, så har du reduceret din CO2-udledning fra opvarmning af boligen med ca. 75%. Det er tilladt at være glad og stolt over sit bidrag til den grønne omstilling, og ok at flashe det med en smart varmepumpe, der sætter fokus på bidraget.

Du kan også give varmepumpen en klædedragt, så den f.eks. fremstår som en brændestabel eller en hæk. Du kan designe den som en varmepumpeskjuler, og så har du verdens første varmepumpeskjuler uden effekttab. Hvis man ønsker en meget diskret løsning, kan man vælge en neutral farve eller lade varmepumpen falde i et med muren, den står foran. Tanken om at ”gemme” en varmepumpe væk uden effekttab er ikke længere fantasi.

Se, hvordan varmepumpen ser ud foran dit hus – før den stilles op!

Hos Nærvarme Danmark kan alle kunder nu designe deres egen varmepumpe. Det er let. Man klikker ind på https://naervarme.dk/foliering-varmepumpe/ hvor man enten kan vælge et af de faste designs eller bestemme sig for en unik foliering i form af en muret væg, en (børne)tegning, et foto fra et rejsemål eller flotte blomster, som vil pryde hele året. På nærvarme.dk har man også mulighed for at uploade et billede af sit hus og så se, hvordan forskellige placeringer og forskellige designs passer boligen – før den stilles op. ”En kWh strøm ind og ca. fire kWh varme ud – det gør jo en varmepumpe smuk indeni, og det er jo det indre, der tæller. Nu kan den også blive smuk udenpå eller gå i et med bygningen”, fortæller Per Wulf Petersen fra Nærvarme Danmark.

Afhængig af design og størrelse på varmepumpen koster det nye tiltag fra 4.300 kr. Nye kunder kan vælge at få udgiften indregnet i den månedlige abonnementspris. Læs meget mere og bestil på https://naervarme.dk/foliering-varmepumpe/.

Kontakter

Billeder

Information om Nærvarme Danmark A/S

Nærvarme Danmark A/S
Nærvarme Danmark A/S
Fåborgvej 44
5700 Svendborg

+45 70 22 12 14https://naervarme.dk/

Nærvarme Danmark er varmepumper på abonnement. Helt enkelt. Vi startede op i 2019, er i dag 23 ansatte og har mere end 500 kunder, der abonnerer på en varmepumpe. Sammen med vores kunder sparer vi klimaet for omkring 1,3 mio. kg. CO2 om året. Det er vigtigt for os, at det skal være så nemt for alle at være med på den grønne omstilling som muligt. Vi stræber efter at bruge energi rationelt til at forhindre klimaforandringer, og lader det ikke kun blive ved snakken.

Følg pressemeddelelser fra Nærvarme Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.