Næstved Kommune

Næstved Kommune opretter jobbank

Del

For at sikre, at der er nok hænder til at varetage vigtige funktioner som børnepasning, ældrepleje o. lign., har Næstved Kommune oprettet en jobbank, hvor alle borgere kan melde sig til at give en hjælpende hånd i denne svære tid.

Næstved Kommune står, som resten af landet, i en ekstraordinær situation på grund af coronavirus. Da landet efter påske lukkede delvist op igen, var det med en række nye restriktioner og anbefalinger. For eksempel skal en skoleklasse spredes ud over flere skolelokaler, så børnene ikke sidder for tæt, og det samme gælder i dagtilbuddene. Derudover kan medarbejdere i Næstved Kommune også blive ramt af sygdom. Det betyder med andre ord, at der er brug for flere hænder. 

Derfor har Næstved Kommune nu oprettet en jobbank med det formål at udvide den arbejdskraft, som der måske bliver brug for. Her kan alle borgere i og udenfor kommunen melde sig til at give en hjælpende hånd.

- Hidtil har vi fundet arbejdskraft internt i kommunen, når der har manglet hænder, men nu ser vi, at det begynder at knibe - især på dagtilbuds- og skoleområdet. Derfor håber jeg meget, at vi i denne svære tid står sammen som lokalsamfund, og at der er mange, som har lyst og tid til at bidrage i denne ekstraordinære situation, lyder det fra Carsten Rasmussen, borgmester i Næstved Kommune. 

Om Jobbanken
Du er måske sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, lærer, pædagog eller pædagogmedhjælper. Det kan være, du har forladt faget for en tid, eller du er studerende eller gået på pension. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til Næstved Kommune i den aktuelle situation, så kan du registrere dig i jobbanken, som du finder her: https://naestved-assistance.career.emply.com

Når man har ansøgt, bliver man registreret i Jobbanken, hvorefter man vil blive kontaktet, hvis kommunen har brug for ens hjælp.

Alle arbejdsfunktioner vil være placeret i Næstved Kommune, og for nogle af dem vil der være tale om aften-, nat-, eller weekendarbejde. Opgaverne kan ændre sig, hvis der bliver behov for andet.

Alle der bliver kontaktet af kommunen og tilbudt en funktion, får en midlertidig ansættelse i Næstved Kommune.

Næstved Kommune betaler overenskomstmæssig løn for din indsats.

Kontakter

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Nye boligformer i landområderne – online borgermøde28.5.2020 21:55:00 CESTPressemeddelelse

Næstved Kommune inviterer til oplæg og debat på deres Facebookside. Emnet denne gang er, hvordan kommunen i en kommende revision af kommuneplanen kan skabe mulighed for nye boligformer i landområderne. Alle er velkomne online 3. juni. Først er der oplæg om boligformer og deres betydning for lokalområdet. Derefter byder hele Landdistriktsudvalget op til diskussion, svarer på spørgsmål og lytter til forslag om nye boligformer i landdistrikterne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum