Danske Spil A/S

Næsten ni ud af ti tror på dansk sejr over Tjekkiet

Del

Oddset-spillerne er mere sikre end Danske Spil, når det kommer til spørgsmålet om, hvem der går videre fra EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet.

Når EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet er færdigspillet lørdag aften, har det danske herrelandshold vundet.

Det må være konklusionen, når man ser på, hvordan Oddset-spillerne har spillet på kampen.

85 procent af alle de indskud, der er lavet på udfaldet af kampen, er sat på en sejr til Danmark.

Og det er endda efter den ordinære spilletid. Altså ikke noget med omkamp og straffesparkskonkurrence for at komme blandt de sidste fire til EM.

- På den måde kan man sige, at Oddset-spillerne er mere optimistiske end Danske Spil, selv om vi også har Danmark som favorit til at gå videre til semifinalen, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Lige nu kan du få odds 2,05 på en sejr til Danmark efter ordinær spilletid. Det svarer til, chancen for, at Danmark vinder kampen – ifølge Danske Spil – er på cirka 47 procent.

En sejr til Tjekkiet giver pengene 4,10 gange igen, mens der er odds 3,25 på uafgjort.

Danmarks favoritværdighed stiger, hvis man spiller på, at landstræner Kasper Hjulmands tropper går videre. Det vil sige, at væddemålet også går hjem, hvis der skal omkamp og eventuelt straffesparkskonkurrence til for at klare tjekkerne.

I den udgave vurderer Danske Spil, at der er 63 procents chance for dansk avancement og 37 procent for tjekkisk. Svarende til odds 1,50 på Danmark og 2,55 på Tjekkiet.

Danmark spiller EM-kvartfinale mod Tjekkiet i Baku i Aserbadsjan kl. 18 lørdag.

Kontakt:
Peter Emmike Rasmussen, Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum