Business Wire

MYHERITAGE

Del

MyHeritage bliver hovedsponsor af Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019

MyHeritage , den førende globale virksomhed inden for slægtsforskning og DNA, er af European Broadcasting Union (EBU) i dag blevet annonceret som hovedsponsor af Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019. Som begivenhedens hovedsponsor, har MyHeritage fået en omfattende global associering og begivenheds- medie-, og digitale rettigheder til den kommende sangkonkurrence, som afholdes i Tel Aviv.

Der er multimedier i denne pressemeddelelse. Se hele meddelelsen her: https://www.businesswire.com/news/home/20180926005488/da/

MyHeritages tjenester gør det nemt for enhver, hvor som helst, at starte en fascinerende rejse for at opdage deres rødder. Gennem MyHeritage DNA-testen, dens integrerede slægtstræ-platform og samlinger af 9 milliarder historiske optegnelser, giver MyHeritage millioner af mennesker mulighed for at opdage deres families fortid, og lære om hvordan de passer ind i den globale menneskelige gobelin.

Dette partnerskab med Det Europæiske Melodi Grand Prix, kommer i hælene på at MyHeritage er blevet den mest populære platform til slægtsforskning og DNA-tjeneste i Europa, efter kraftigt stigende interesse i DNA-tests for opdagelse af slægtninge og etnisk oprindelse.

MyHeritage kommer til at arbejde tæt sammen med EBU for i løbet af året at skabe indhold, der vil fokusere på den rige arv fra Det Europæiske Melodi Grand Prix, og afsløre forbindelserne mellem vindere, deltagere og fans af showet.

Jon Ola Sand, EBU's administrerende tilsynsførende for Det Europæiske Melodi Grand Prix, sagde: "Vi er meget glade for at have MyHeritage om bord som hovedsponsor til Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019. Dette nye partnerskab er et perfekt match; det underbygger vores kerneværdier af mangfoldighed og integration, samtidig med at forskellige lande og nationaliteter samles i en ånd af opdagelse og kreativitet. "

"Vi er meget glade for at være med i Det Europæiske Melodi Grand Prix," siger Aviram Levi, Chief Marketing Officer i MyHeritage. "Som en af verdens største forsamlinger der fejrer kulturel mangfoldighed og kreativitet, deler vi Det Europæiske Melodi Grand Prixs værdier. At hjælpe folk med at styrke deres bånd til deres familier ved at etablere en forbindelse til deres familiehistorie og oprindelseskulturer, gør dem i stand til at indse, at mens vi alle er unikke, er vi mere ens og forbundet end vi tror. "

Semifinalerne ved Det Europæiske Melodi Grand Prix 2019 finder sted den 14. og 16. maj 2019, og den store finale afholdes den 18. maj på EXPO International Convention Center i Tel Aviv, Israel. Showet vil blive produceret af det israelske tv-selskab KAN og EBU.

Om MyHeritage

MyHeritage er Europas førende tjeneste til slægtsforskning og DNA-testning, med 100 millioner registrerede brugere over hele verden. Som teknologi-tænkende ledere, har MyHeritage omdannet slægtsforskning til en aktivitet der er tilgængelig og øjeblikkeligt givende. Dets globale brugersamfund har adgang til et omfattende bibliotek af historiske optegnelser, den mest internationalt forskelligartet samling af slægtstræer, og banebrydende søgning- og matchingteknologier. MyHeritage DNA blev lanceret i 2016 og er en teknologisk avanceret DNA-test til en overkommelig pris, der afslører etnisk oprindelse og hidtil ukendte slægtninge. Som betroet af millioner af familier, giver MyHeritage en nem måde at finde nye familiemedlemmer på, opdage etnisk oprindelse og at værdsætte familiehistorier fra fortid og nutid til gavn for kommende generationer. MyHeritage er tilgængelig på 42 sprog. www.myheritage.dk

Om EBU

Den Europæiske Broadcasting Union (EBU) er verdens førende alliance af public service media (PSM), og dets mission er at gøre PSM uundværlig. EBU har 119 medlemsorganisationer i 56 lande i Europa og yderligere 33 associerede virksomheder i Asien, Afrika, Australasien og Amerika. Dets medlemmer opererer næsten 2.000 tv- og radiokanaler sammen med mange online platforme. Sammen når de ud til et publikum på mere end én milliard mennesker over hele verden, og udsendes på mere end 160 sprog.

EBU bestræber sig på at sikre en bæredygtig fremtid for public service-medier, give dets medlemmer indhold i verdensklasse fra nyheder til sport og musik, og bygge videre på dets grundlæggende etos om solidaritet og samarbejde, for at skabe et center for læring og deling.

Eurovision Services, EBUs handelsarm, har et fremragende globalt ry, og er første valg som medietjenesteudbyder for mange medieorganisationer og sportsforbund verden over.

EBU har kontorer i Bruxelles, Rom, Dubai, Moskva, New York, Washington DC, Singapore og Beijing, og dets hovedkvarter ligger i Genève.

Lær mere om EBU på www.ebu.ch .

Contact:

MyHeritage Rafi Mendelsohn, +44-(0)207-193-1854 Direktør for PR og Sociale medier pr@myheritage.com

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com