Haderslev Kommune

Musikskolen spiller med i Flensborg

Del

Lørdag den 11. juni afvikles den store musikevent "Dansk-Tysk Musikskoledag" i Flensborg. Haderslev Musikskole er med.

Her præsenterer sønderjyske og nordtyske musikskoler alle deres små og store orkestre og bands på 11 scener rundt i byen. Haderslev Musikskole er repræsenteret med 72 elever fordelt på 8 forskellige grupper og orkestre.

"Dansk-Tysk Musikskoledag" afholdes i år for femte gang, og planen er, at den store musikevent skal afholdes i Haderslev om tre år. Arrangementet foregår fra kl. 10-17 i Flensborg midtby omkring gågaden.

Hvis man overvejer at deltage i musikbegivenheden, kan program for dagen afhentes på Musikskolens kontor Christiansfeldvej 8A i Haderslev.

FOTO:Kiss The Frog på billedet er en af de grupper, der deltager ved Dansk-Tysk Musikskoledag i Flensborg.Kontaktinformation:

Haderslev Musikskole

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum